Nakon dvije godine

'Bol koja se javila bila je nevjerojatno jaka no nisam dopustila da me uništi'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Jennifer Lopez progovorila je o teškim danima koji su sada iza nje, a u koje je upala nakon odluke o razvodu od bivšeg supruga Marca Anthonyja.

Glazbena diva, 44-godišnja latino ljepotica Jennifer Lopez tvrdi kako je nakon razvoda od Marca Anthonyja, koji se dogodio prije dvije godine, izašla kao jača osoba, s mnogo više životnog iskustva.

O prekidu braka, koji je trajao 7 godina, Jennifer Lopez je progovorila u intervjuu za ožujsko izdanje magazina UK's Glamour.

'Bol koja se tada javila nevjerojatno je bila jaka no nisam dopustila da me uništi', izjavila je pjevačica na kojoj se tada nisu mogle vidjeti naznake nikakve loše faze.

'Trudila sam se što prije oporaviti od te boli. Nisam samo željela preživjeti već i izaći jača iz te situacije i snažnija nego prije. Mnogo je vremena bilo potrebno za tako nešto', iskrena je bila lijepa Latina koja je priznala i kako je nakon razvoda bila veoma krhka i osjetljiva te je malo trebalo da se rasplače.

Pogledaj i ovo Haris Džinović oči ga odale Utučeni Haris Džinović službeno se razveo od supruge Meline, nije mogao sakriti koliko je slomljen: "Ona je nikakva žena, sama je rekla da je materijalist...''

Kako imati tijelo poput JLo? Sama je otkrila!

Ono što ju je posebno motiviralo za nastavak dalje bio je najsnažniji faktor na svijetu - njezina djeca, blizanci May i Emma, koji će u veljači ove godine napuniti šest godina.

'Iz sadašnje perspektive mogu reći kako je to kroz što sam prošla definitivno najteža situacija u kojoj sam se ikad našla, i to prvenstveno zbog djece. Naime, kad ste mlada djevojka i prekinete vezu boljet će vas no isplakat ćete se i brzo se oporaviti. No, kad su u pitanju djeca, stvar postaje znatno složenija. Odgovorna sam za dva malena bića, za njihov život i emocije, a to je veoma važno', tvrdi Lopez koja je tada često preispitivala svoje odluke i pitala se radi li dobre poteze u svom životu.

Na sreću, Jennifer je nakon razvoda ostala u odličnim odnosima s 45-godišnjim Marcom kojeg i dalje voli kao oca svoje djece.

Marc je bio njezin treći suprug - nakon Ojani Noa i Crisa Judda. Posljednje dvije godine lijepa pjevačica je u vezi s 18 godina mlađim koreografom Casperom Smartom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene