Najveći zvjezdani skandal!

'Nađite hakera koji je objavio Jennine fotke'! Fanovi bijesni!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dok su jedni sretni što su uspjeli vidjeti svoje idole na vrlo eksplicitnim fotografijama, drugi su zbog toga podivljali!

Skandal koji od sinoć trese svijet poznatih, poprima sve veće razmjere.

Pogledaj i ovo Selena Gomez - 4 ups! Raskošne Selenine obline pale su u drugi plan zbog njezina lica, blicevi fotoaparata otkrili su gaf njezina vizažista

Dok su jedni sretni i zadovoljni, pa čak i zahvaljuju hakeru što im je omogućio da vide obnažene fotografije i video klipove svojih omiljenih zvijezda, drugi su zgroženi i zahtjevaju od policije da što prije pronađe i privede hakera odgovornog za ovaj skandal!

PANIKA U SVIJETU SLAVNIH! Hakeri opet objavili njihove gole fotografije!

Čini se kako su upravo fanovi Jennifer Lawrence najglasniji po tom pitanju, jer kad se petljate s Jennifer, petljate se i s njezinom bazom fanova kojih ima širom svijeta.

Iako su njezini agenti zaprijetili svima koji objave njezine fotografije, one se i dalje brzinom munje šire društvenim mrežama i forumima na kojima korisnici anonimno mogu razmjenjivati fotografije.

Najveći hakerski skandal ikada! Gole fotografije poznatih preplavile internet!

Twitter je danas preplavljen raznim komentarima. Ima onih koji podržavaju hakera koji je objavio fotografije i listu imena ali ima i jako puno onih koji osuđuju ovakav čin. 

Dok jedni zahtjevaju da se počinitelj što prije pronađe i kazni, drugi kažu kako se ovakvo što moglo i očekivati. Često je mišljnje da nitko ne može kazniti milijune i milijune ljudi koji su do sada pregledali objavljenje fotografije a ima i onih koji smatraju da će ovaj slučaj ići u korist slavne glumice i učiniti je još popularnijom!

Neke od zvijezda umješanih u ovaj skandal su i Rihanna, Lea Michele, Hillary Duff, Kaley Cuoco, Kim Kardashian, Selena Gomez and Vanessa Hudgens, Kate Bosworth, Victoria Justice, Emily Browning, Candice Swanepoel i Kate Upton.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene