Ona bi željela još ali stigao je kraj. Sada se osjeća tužno i pomalo izgubljeno.


Jennifer Lawrence želi još. Nikako se ne može pomiriti da se snimanje franšize 'Igre gladi' opasno približilo svom kraju.

Najveći problem u filmu koji je osvojio svijet!

Vezani članci Slika nije dostupna Drugi o tome sanjaju, a on tvrdi da je ljubiti glumicu - GROZNO! Slika nije dostupna VIDEO Na OVO smo dugo čekali - i konačno dočekali!

Ostala je tek još jedna scena koju mora snimiti.

Ono što će joj najviše nedostajati su kolege sa seta. S Liamom Hemsworthom i Joshom Hutchersonom izgradila je sjajna prijateljstva i teško joj se pomiriti s činjenicom da ih u buduće, zbog raznih obveza, neće toliko često viđati.

'Nisam ni najmanje sretna zbog završetka, Ja bih još. Liam odlazi u Australiju na dva mjeseca zbog snimanja novog filma. Nas troje nikada duže nismo bili razdvojeni', rekla je razočarana Jennifer.

Dodala je kako s Liamom i Joshom ima rodbinske odnose, oni su joj kao braća, a tako su se i cijelo vrijeme ponašali. Radili smicalice jedni drugima, ali i bili jedni uz druge kad god je to trebalo.

Iako se oprostila od svoje uloge Katniss Everdeen, nikada se ne zna kada će sa svojim prijateljima raditi na nekom novom projektu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook