Kakva reakcija!

Jennifer se potpuno raspametila kada ga je ugledala!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lawrence jedna je od najtalentiranijih glumica nove generacije, no i ona ima svoje glumačke idole u društvu kojih potpuno izgubi kontrolu!

Mlada Oscarovka Jennifer Lawrence sa stripovskoj konferenciji u San Diegu 'Comic-Con' predstavila je dva nova filma 'The Hunger Games: Catching Fire' i 'X-Men: Days of Future Past', tako da nema više sumnje u njezin zvjezdani status. No sva se izbezumila kada je ugledala svojeg glumačkog idola Jeffa Bridgesa koji je na sitom okupljanju promovirao svoj novi film 'Seventh Son'.

Pogledaj i ovo Jennifer Lawrence - 13 Pa zar i ona? Nikome nije jasno zašto je ova ljepotica pokleknula pod trendom koji joj stvarno nije trebao, ukočeni osmijeh odmah je razjasnio što je u pitanju

'O Bože, ja sam tvoja najveća obožavateljica... Oprosti što vam smetam, kamere su posvuda', rekla je Jennifer Jeffu kojega je brzo i snažno zagrlila. Kao prava obožavateljica odmah ga je upitala koji je njegov omiljeni film, koji mu je omiljeni lik... I sam Jeff bio je ugodno iznenađen, te je pohvalio njezinu ulogu u hit filmu 'Silver Linings Playbook'. 'Izgledaš kao jedna moja bivša djevojka', rekao je Jeff, na što je Jennifer koketno odgovorila: 'Izgledam li kao nova?'.

>>  Jennifer Lawrence poplavila: Njezin 'kostim' više otkrio nego pokrio!

Lawrence se nedavno i pomirila s bivšim dečkom Nicholasom Hoult om s kojim je hodala dok je još bila tinejdžerica. Par je prekinuo, a sada su se opet pomirili na setu novog X-Mena.

PS. Nakon 2:30 slijedi reakcija Jennifer Lawrence!


 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene