Uvijek svoja

Lijepu glumicu dugo nismo vidjeli, privatni život i muža krije, ali čini se da joj paše bijeg od javnosti

Jennifer Lawrence i Cooke Maroney (Foto: Profimedia) Jennifer Lawrence i Cooke Maroney (Foto: Profimedia) profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lawrence i Cooke Maroney (Foto: Profimedia) Jennifer Lawrence i Cooke Maroney (Foto: Profimedia) Jennifer Lawrence i Cooke Maroney (Foto: Profimedia) Jennifer Lawrence i Cooke Maroney (Foto: Profimedia) Jennifer Lawrence (Foto: Profimedia) Jennifer Lawrence (Foto: Profimedia) Jennifer Lawrence (Foto: Profimedia) Jennifer Lawrence (Foto: AFP) Jennifer Lawrence (Foto: AFP) +0 Jennifer Lawrence i Cooked Maroney (Foto: Profimedia) Galerija

Jennifer Lawrence i Cooke Maroney uživali su na ležernom spoju u New Orleansu u pauzi od snimanja njezina novog filma. Paparazzi su pratili svaki njihov korak.

30-godišnja oskarovka Jennifer Lawrence posljednjih je godina tajanstvena kad je riječ o privatnom životu, a detalje braka s Cookeom Maroneyjem skriva koliko god može. Tek pokoji detalj procuri u javnost, a sretni par fotografi su ovoga tjedna uhvatili u šetnji New Orleansom.

Pogledaj i ovo Jennifer Lawrence i Cooke Maroney (Foto: Profimedia) Konačno! Mladenka je blistala: Objavljene prve fotografije vjenčanja lijepe oskarovke i tipa koji nema veze s Hollywodom

Jennifer i Cooke bili su na spoju na otvaranju izložbe u jednoj galeriji u Louisiani, a sudeći po fotkama sjajno su se zabavili. Glumica je na sebi imala pripijenu žutu haljinu koja je ocrtavala njezine obline, a uz ležernu kombinaciju na licu nije imala ni trunke šminke. U New Orleansu trenutačno snima novi film, a suprug joj pravi društvo kad god stigne.

Inače, Jennifer i Maroney vjenčali su se u tajnosti u listopadu 2019. u vili u američkom gradu Newport. Imali su 150 gostiju među kojima su bili Adele, Amy Schumer, Emma Stone, Ashley Olsen i Kris Jenner.

Maroney nije dio holivudskog svijeta, diplomirao je povijest umjetnosti na Sveučilištu u New Yorku. On i Jennifer upoznali su se preko njezine najbolje prijateljice Laure Simpson. Cook je svojim radom s umjetninama stekao bogatstvo od pet milijuna dolara i trenutačno radi kao direktor njujorške umjetničke galerije Gladstone.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Senidah (Foto: Instagram) Senidah (Foto: Instagram) - 3 Senidah (Foto: Instagram) - 2 Senidah (Foto: Instagram) - 1 +1 Senidah (Foto: Instagram) Celebrity Jedna od najvećih regionalnih zvijezda pokazala tijelo u badiću, njezin potez svima se svidio: ''Ovo je tijelo žene!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene