Jennifer Lawrence udala se za Cookea Maroneyja u tajnosti u listopadu 2019. pred 150 gostiju, a o njihovoj vezi se počelo šuškati u lipnju 2018. Upoznali su se preko glumičine najbolje prijateljice.

Galerija


Jennifer Lawrence (30) rijetko se pojavljuje u javnosti i krije detalje svog privatnog života te ima tek profil na Twitteru na kojem baš i nije aktivna. 

Vezani članci Jennifer Lawrence i Cooke Maroney (Foto: Profimedia) Diva koju su ljubili slavni frajeri udala se za tajanstvenog dečka za kojeg javnost nikad nije čula Jennifer Lawrence i Cooke Maroney (Foto: Profimedia) Ljubila je niz slavnih faca, no pred oltar će ju odvesti samozatajni frajer za kojeg nitko nije čuo

Holivudska glumica je viđena prošlog vikenda u društvu svog muža, stručnjaka za umjetnost Cookea Maroneyja (36). Supružnici su prošetali New Yorkom dok su išli na ručak u restoran. 

Jennifer je plijenila pozornost u kratkim hlačicama u kojima su se isticala njezine duge noge, a iskombinirala ih je s bijelom majicom sa slikom i natikačama na petu. Lawrence je pokušala sakriti svoj identitet šeširom i zaštitnom maskom, ali nije joj uspjelo. 

Njezin muž Cook bio je u ležernom izdanju, bež hlačama, bijeloj majici i tenisicama, a nosio je također kapu i zaštitnu masku.

Inače, Jennifer i Maroney su se vjenčali u tajnosti u listopadu 2019. u vili u američkom gradu Newport. Imali su 150 gostiju među kojima su bili  Adele, Amy Schumer, Emma Stone, Ashley Olsen i Kris Jenner.

O vezi Lawrence i Cooka se počelo šuškati u lipnju 2018., a veljači 2019. je viđena s golemim dijamantnim prstenom kojim ju je njezin dragi zaprosio. 

Maroney nije dio holivudskog svijeta i diplomirao je povijest umjetnosti na sveučilištu u New Yorku. On i Jennifer su se upoznali preko njezine najbolje prijateljice Laure Simpson. Cook je kroz svoj rad s umjetninama stekao bogatstvo od pet milijuna dolara i trenutno radi kao direktor njujorške umjetničke galerije Gladstone. 

Jenniferina imovina se procjenjuje na 130 milijuna dolara. 

Pogledajte haljinu Maje Šuput zbog koje joj je Navojec rekao da izgleda kao predivna anđeoska pahuljica!

Grudi je nedavno smanjila, ali našla je način da ih opet izbaci, pogled sprijeda posebno je zanimljiv