krije privatni život

Ljepotica koju rijetko viđamo mamila poglede u kratkim hlačicama, prošetala s mužem za kojeg se udala u tajnosti

Jennifer Lawrence s fanovima Jennifer Lawrence s fanovima In Magazin 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lawrence s fanovima Jennifer Lawrence i Cooke Maroney (Foto: Instagram) Jennifer Lawrence i Cooke Maroney (Foto: Profimedia) Jennifer Lawrence i Cooke Maroney (Foto: Profimedia) Jennifer Lawrence i Cooke Maroney (Foto: Profimedia) Jennifer Lawrence i Cooke Maroney (Foto: Profimedia) Jennifer Lawrence i Cooke Maroney (Foto: Profimedia) Jennifer Lawrence (Foto: Profimedia) Jennifer Lawrence (Foto: Profimedia) Jennifer Lawrence (Foto: Profimedia) +3 Jennifer Lawrence (Foto: AFP) Galerija

Jennifer Lawrence udala se za Cookea Maroneyja u tajnosti u listopadu 2019. pred 150 gostiju, a o njihovoj vezi se počelo šuškati u lipnju 2018. Upoznali su se preko glumičine najbolje prijateljice.

Jennifer Lawrence (30) rijetko se pojavljuje u javnosti i krije detalje svog privatnog života te ima tek profil na Twitteru na kojem baš i nije aktivna. 

Pogledaj i ovo Jennifer Lawrence i Cooke Maroney (Foto: Profimedia) Konačno! Mladenka je blistala: Objavljene prve fotografije vjenčanja lijepe oskarovke i tipa koji nema veze s Hollywodom

Holivudska glumica je viđena prošlog vikenda u društvu svog muža, stručnjaka za umjetnost Cookea Maroneyja (36). Supružnici su prošetali New Yorkom dok su išli na ručak u restoran. 

Jennifer je plijenila pozornost u kratkim hlačicama u kojima su se isticala njezine duge noge, a iskombinirala ih je s bijelom majicom sa slikom i natikačama na petu. Lawrence je pokušala sakriti svoj identitet šeširom i zaštitnom maskom, ali nije joj uspjelo. 

Njezin muž Cook bio je u ležernom izdanju, bež hlačama, bijeloj majici i tenisicama, a nosio je također kapu i zaštitnu masku.

Inače, Jennifer i Maroney su se vjenčali u tajnosti u listopadu 2019. u vili u američkom gradu Newport. Imali su 150 gostiju među kojima su bili  Adele, Amy Schumer, Emma Stone, Ashley Olsen i Kris Jenner.

O vezi Lawrence i Cooka se počelo šuškati u lipnju 2018., a veljači 2019. je viđena s golemim dijamantnim prstenom kojim ju je njezin dragi zaprosio. 

Maroney nije dio holivudskog svijeta i diplomirao je povijest umjetnosti na sveučilištu u New Yorku. On i Jennifer su se upoznali preko njezine najbolje prijateljice Laure Simpson. Cook je kroz svoj rad s umjetninama stekao bogatstvo od pet milijuna dolara i trenutno radi kao direktor njujorške umjetničke galerije Gladstone. 

Jenniferina imovina se procjenjuje na 130 milijuna dolara. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan druga emisija TLZP - 1 Maja Šuput druga emisija TLZP - 5 Maja Šuput druga emisija TLZP - 2 Maja Šuput - 8 +1 Maja Šuput i Frano Ridjan druga emisija TLZP - 3 Celebrity Pogledajte haljinu Maje Šuput zbog koje joj je Navojec rekao da izgleda kao predivna anđeoska pahuljica!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) +0 Chrissy Teigen i John Legend (Foto: Instagram) Celebrity Grudi je nedavno smanjila, ali našla je način da ih opet izbaci, pogled sprijeda posebno je zanimljiv

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene