"Bridezilla"

Nitko joj nije došao na djevojačku: Slavnu oskarovku iznevjerili prijatelji pa se rasplakala

Jennifer Lawrence (Foto: AFP) Jennifer Lawrence (Foto: AFP) afp 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lawrence (Foto: AFP) Jennifer Lawrence (Foto: AFP) Jennifer Lawrence (Foto: Getty Images) Jennifer Lawrence (Foto: Getty Images) Jennifer Lawrence (Foto: Profimedia) Jennifer Lawrence (Foto: Getty Images) Jennifer Lawrence (Foto: AFP) - 7 Jennifer Lawrence (Foto: AFP) - 5 Jennifer Lawrence (Foto: AFP) - 3 Jennifer Lawrence (Foto: Getty Images) +5 Jennifer Lawrence (Getty Images) Galerija

Slavna glumica Jennifer Lawrence počela je ozbiljno planirati svoje vjenčanje, no uslijedilo je i veliko razočaranje.

Mlada oskarovka i velika zvijezda Hollywooda, Jennifer Lawrence, nedavno je progovorila o svojim zarukama za Cookea Maroneya, galerista i trgovca umjetninama. 

Pogledaj i ovo Toni i Dubravka Cetinski svatko ima svoju priču Neobična vjenčanja slavnih Hrvata: Bosa po kamenjaru, na brodu u tajnosti i ekstravagantne vjenčanice!

Lijepa Jennifer sretna je sa svojim odabranikom, a par se nakon objave zaruka bacio na užurbano planiranje vjenčanja. Ipak, unatoč pomoći organizatora vjenčanja i brojnih asistenata, Jennifer je na putu k potpunoj sreći naišla na jednu zapreku. 

Mislila je da neće željeti djevojačku zabavu, a kada ju je poželjela - na nju nitko nije mogao doći.

Jennifer se odlučila imati djevojačku zabavu u zadnji čas, pa je bez najave svojim prijateljima rekla kako ih očekuje u određeno vrijeme na određenom mjestu. No baš zbog toga što nije bilo dovoljno vremena za organizirati se - svi njezini prijatelji rekli su joj kako neće doći.

"Nitko nije mogao doći jer sam im rekla u zadnji čas. Rasplakala sam se od muke. Osjećala sam se jadno, patetično", rekla je Jennifer te naglasila da je njezin zaručnik Cooke bio odlična podrška te ju je uvjerio kako ne treba biti tužna. 

Glumica, koja je inače poznata po tome da nema dlake na jeziku, opisala je taj trenutak slabosti kao njezin "bridezilla moment".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

wow!

Objavu dijeli Jennifer Lawrence (@jenniferlawrence_)

Ostatak planirnja prošao je više no dobro, a uzbuđena mlada otkrila je i kako je već odabrala vjenčanicu i mjesto gdje će se održati vjenčanje. 

"Nisam bila neurotična po pitanju odabira haljine. Prelijena sam da bih bila neurotična. Vidjela sam haljinu koja mi se svidjela i odmah sam odlučila da je to ta haljina", rekla je Jennifer.

Oskarovka se zaručila nakon manje od godine dana veze, no medijima je otkrila kako je odmah po upoznavanju Cookea znala da je on onaj pravi. 

"On je moj najbolji prijatelj. Želim se zakonski vezati uz njega za cijeli život, on je najbolja osoba koju sam ikada upoznala. Jako sam ponosna što ću biti Maroney", rekla je Jennifer.

Prije Cookea, Jennifer je bila u kratkim vezama s nizom holivudskih kolega, uključujući i pjevača Chrisa Martina i Nicholasa Houlta. Najduža glumičina veza bila je s redateljem Darrenom Aronofskyem, kojeg je upoznala na snimanu filma "Majka".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jennifer on Saturday, May 11 2019 at a pre-wedding toast 💞 #jenniferlawrence

Objavu dijeli Jennifer Lawrence (@jenniferlawrence_)

 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry (Foto: Screenshot Twitter) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Screenshot Twitter) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) +2 Meghan Markle (Foto: Getty Images) Celebrity Ljutiti princ hladno odbio suprugu Meghan kad mu se htjela obratiti, kamera snimila neugodni događaj

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene