razočarana

Bijeg od slave nakon ljubavnog brodoloma: "Želim imati farmu i musti koze"

Jennifer Lawrence (Foto: Getty) Jennifer Lawrence (Foto: Getty) Getty 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lawrence (Foto: Getty) +0 Jennifer Lawrence i Darren Aronofsky (FOTO: Profimedia) Galerija

Nakon što je pukla ljubav između Jennifer Lawrence i slavnog redatelja Darrena Aronofskog, slavna je glumica priznala da joj je potrebna pauza od glume – i to na nekoj farmi s kozama.

Nakon prekida sa slavnim redateljem 27-godišnja glumica Jennifer Lawrence izjavila je da se želi malo odmoriti od glume i zapravo pobjeći od života kakav je dosad živjela. "Želim imati farmu i musti koze", izjavila je glumica o planovima za budućnost. Jennifer je već neko vrijeme obožavateljica života na farmi jer je odrastala nedaleko od jedne, piše Daily Mail.

Pogledaj i ovo showbuzz Hollywood gori LJUBAV S 21 GODINU STARIJIM "Kemiju između njih teško je skriti"

"Trebalo mi je samo 15 minuta do farme s konjima pa sam odlazila tamo svaki dan i zamišljala kako ću cijeli život provesti na nekom od takvih mjesta", priznala je glumica koja se proslavila ulogom u filmu "Silver Linings Playbook" za koju je nagrađena Oscarom. I dok ona ima u planu usporiti i maknuti se iz svijeta glume, iduće godine neće nedostajati njezinih projekata. Na proljeće stižu "Red Sparrow" i "X-Men: Dark Phoenix", a radi i na scenariju sa svojom prijateljicom Amy Schumer.

Jennifer Lawrence i Darren Aronofsky (FOTO: Profimedia) Jennifer Lawrence i Darren Aronofsky (FOTO: Profimedia)

Posljednji film koji smo mogli gledati s njom u glavnoj ulozi bio je misteriozni triler "Mother!" na kojem je radila s redateljem Darrenom Aronofskyjem, sada već bivšim dečkom. Par se zaljubio upravo na setu tog filma, a u listopadu ove godine, istog mjeseca kada je film stigao u kina, prekinuli su. Vijest o prekidu mnoge je zateknula jer su obožavatelji bili uvjereni kako su pale i zaruke. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene