Mislila je na...

Otkrila je razlog 'blamaže' u najvažnijoj noći u životu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Glumica Jennifer Lawrence otkrila je razlog zbog kojeg je pala tijekom dolaska na pozornicu Oscara 2013. godine kako bi preuzela svoj kipić.

Jennifer Lawrence je Oscara osvojila za glavnu žensku ulogu u filmu 'U dobru i zlu'.

No, kad ga je trebala preuzeti, saplela se o svoju raskošnu haljinu i pala na stepenicama koje su vodile na pozornicu. Glumica je tek sad, gotovo godinu dana nakon pada, otkrila kako se to dogodilo zbog toga jer je konstantno mislila na tortu.

Pogledaj i ovo Cillian Murphy - 3 "ponosan sam" Glumac koji je osvojio Oscara ponosno je pokazao svoje sinove koji inače nisu skloni pojavljivanju u medijima

Evo kako je J.Law oduševila obožavateljicu!

'Bila sam na dodjeli Oscara, čekala hoću li čuti svoje ime, a u glavi mi se stalno ponavljala misao na tortu', izjavila je glumica za W Magazine.
'Pomislila sam - zašto stalno mislim na to? Zašto mi u glavi stalno odzvanja 'cakewalk', otkrila je 23-godišnja glumica.

'I onda, kad sam se počela penjati stepenicama u haljini koja mi se počela podvlačiti pod noge, shvatila sam kako mi je moj stilist rekao da moram hodati i povlačiti haljinu prema gore. 'Povuci, hoda, povuci, hodaj ('Kick, walk, kick, walk'). Na to sam potpuno zaboravila jer sam stalno mislila na tortu. I zato sam pala', otkrila nam je Jennifer razlog svog pada.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene