Lijepa glumica laskavu titulu osvojila je drugu godinu zaredom. Ono što je šokiralo jest to da su iz popisa ispali Angelina Jolie i Brad Pitt.


Američka glumica Jennifer Lawrence drugu godinu zaredom proglašena je 'najisplativijom filmskom zvijezdom', Angelina Jolie i Brad Pitt ispali su s popisa prvih deset, a zvijezda 'Jurskog svijeta' Chris Pratt na istoj se ljestvici popeo za 57 mjesta.

Vezani članci Angelina Jolie i Brad Pitt Angelina se rješava uspomena na Brada, a od prodaje njegovog poklona mogla bi zaraditi više od 20 milijuna kuna Angelina Jolie Pogledajte luksuznu vilu u kojoj se Angelina skriva od korone, od cijene ovog zdanja moglo bi vam se zavrtjeti u glavi!

Urednici internetske stranice za kulturu i zabavu Vulture.com. dvadesetpetogodišnju glumicu, dobitnicu Oscara za film 'U dobru i zlu' u kojoj joj je partner bio Bradley Cooper i zvijezdu serijala 'Igre gladi' smatraju 'vodećom glumicom generacije'.

Najmanje vjerojatan par na svijetu, ali nešto se tu ipak 'kuha'

Po časopisu Forbesu, sa zaradom od oko 52 milijuna dolara bez poreza u posljednjih dvanaest mjeseci, Lawrence je i najbolje plaćena glumica. Vulture.com. je izbor napravio uzimajući u obzir čimbenike poput popularnosti, zastupljenosti imena na Twitteru, ocjena kritičara i broja nominacija za Oscare.

Robert Downey Jr. i Leonardo DiCaprio zauzeli su drugo i treće mjesto, kao i prošle godine.

Prema istinitoj priči: Žena koja je osnovala carstvo vrijedno milijarde dolara

Angelina Jolie je sa šestog mjesta u 2014. pala na 17. mjesto, no na vrhu je popisa javnih osoba 'o kojima se u društvenim medijima najviše govori'. Njezin suprug Brad PItt s devetog je mjesta pao na 16.
Zvijezda filma 'Jurski svijet' Christ Pratt meteorskom se brzinom popeo za 57 mjesta zauzevši jedanaesto. Na vrhu je popisa najsimpatičnijih filmskih zvijezda.

Glumac, redatelj, producent i Oscarovac Ben Affleck, glumac Joaquin Phoenix i komičarka Amy Schumer, na popisu su najcjenjenijih kada je u pitanju mišljenje kritičara. (Hina)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook