Nije se suzdržavala

Slavna glumica hvatala dečka za "nezgodno" mjesto na spoju, paparazzi sve snimili

Jennifer Garner i John Miller (Foto: Profimedia) Jennifer Garner i John Miller (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Garner i John Miller (Foto: Profimedia) Jennifer Garner i John Miller (Foto: Profimedia) Jennifer Garner i John Miller (Foto: Profimedia) Jennifer Garner i John Miller (Foto: Profimedia) Ben Affleck Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Ben Affleck Jennifer Garner (Foto: Getty) Jennifer Garner (FOTO: Getty) +0 Caroline Campbell (Foto: Frazer Harrison / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP) Galerija

Krajem listopada 2018. godine javila se vijest kako glumica Jennifer Garner ponovno ljubi.

Iako se šuškalo kako je par prekinuo, čini se kako su to sve bile samo ružne glasine.

Pogledaj i ovo Jennifer Garner i Ben Affleck - 2 imidž koji nije za svakoga Kći Afflecka i Garner iznenadila je javnost novim imidžem, je li joj uzor dijete još jednog slavnog para?

Krajem listopada 2018. godine javila se vijest kako glumica Jennifer Garner ponovno ljubi. Radi se o holivudskoj glumici i bivšoj supruzi posrnulog glumca Bena Afflecka s kojim ima troje djece i koja je utjehu od propalog braka pronašla u biznismenu Johnu Milleru.

Kad se pročula vijest o novom paru, mediji su iskopali i kako je 6 godina mlađi poduzetnik još uvijek u braku s violončelisticom Caroline Campbell s kojom ima dvoje djece.

Par se vjenčao iste godine kad i Jennifer i Ben, 2005., a prvi put su razvod zatražili 2011. godine. Godinu dana kasnije su se pomirili, no ponovno su shvatili da ne funkcioniraju zajedno. Tako je duo službeno još uvijek u braku, no nisu zajedno od listopada 2014. godine.

Caroline već duže vrijeme ima drugog partnera, a John i dalje uživa u ljubavi s Jennifer, unatoč glasinama koje su se javile početkom prosinca da je par prekinuo. Navodno su se John i Jennifer zaljubili prošlog proljeća, no svoju su vezu odlučili kriti od očiju javnosti.

Ipak, paparazzi su ih nedavno uhvatili u Los Angelesu nakon romantične večere kako izmjenjuju poljupce, zagrljaje te se nježno dodiruju. U jednom trenutku glumica se malo uživila, pa je dečka zgrabila za međunožje, što nije promaklo fotografima.

Također, glumicu se i dalje često može vidjeti u druženju s bivšim suprugom s kojim je ostala u bliskim odnosima zbog djece. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Majka Ognjena Vranješa (Foto: Instagram) Ognjen Vranješ (Foto: Instagram) Ognjen Vranješ (Foto: Instagram) Jelena Karleuša (Foto: Instagram) +3 Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Celebrity O skandalu koji trese regiju oglasila se i majka nogometaša s jasnom porukom za sina i Karleušu

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ognjen Vranješ (Foto: Instagram) Ognjen Vranješ (Foto: Instagram) Ognjen Vranješ (Foto: Instagram) Ognjen Vranješ (FOTO: Instagram) +6 Ognjen Vranješ (FOTO: Instagram) Celebrity Glavni akter seks-skandala: Tko je frajer s kojim je Karleuša navodno bila u vezi?

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Beckinsale (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale i Stephen Simbari (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale (Foto: Profimedia) +3 Kate Beckinsale (Foto: Profimedia) Celebrity Glumicu zbog izlaska sa 16 godina mlađim dečkom pitali je li joj to sin, ona im brutalno odbrusila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene