Nakon glasina o ljubavnoj aferi s Bradley Cooperom, Jennifer Garner prošetala u opuštenom izdanju.

Galerija


Glumica Jennifer Garner u travnju ove godine dobila je laskavu titulu najljepše žene svijeta prema listi časopisa People. Sada je ta glumica poznata po svojoj ljubavi prema jednostavnom i opuštenom izgledu, još jednom prošetala u javnosti u izdanju u kakvom zvijezde njezina kalibra rijetko viđamo. 

Vezani članci Ana de Armas - 1 Ljepoticu koja je zaludjela problematičnog glumca u običnim izdanjima bez šminke teško je prepoznati Jude Law Najveći seks-skandali: Trebale su samo paziti na djecu, ali u njihovim zagrljajima završili su ovi slavni očevi

U lanenim prugastim hlačama i vrećastoj majici te bijelim tenisicama, Jennifer je ruku pod ruku sa svojom najstarijom kćeri Violet otišla u šetnju kvartom. Dvije dame odmah su uočili fotografi, no prema njihovim izrazima lica može se zaključiti kako im to nije ni najmanje smetalo. 

Ovo je prvo pojavljivanje lijepe i prirodne Jennifer u javnosti nakon što su se tabloidi raspisali o njezinoj navodnoj aferi s kolegom glumcem Bradleyem Cooperom. Naime, šuškalo se da je Bradley u vezi s Jennifer te da je upravo zbog nje prekinuo svoju dugogodišnju vezu s modelom Irinom Shayk. Iako se prvo sumnjalo da je Lady Gaga razlog glumčevog prekida, sada se fokus prebacio na Jennifer. 

Glumica je inače poznata i kao bivša supruga posrnulog glumca Bena Afflecka, s kojim je u 12 zajedničkih godina dobila i troje djece.

Od kraja listopada 2018. godine glumica je u vezi s poduzetnikom Johnom Millerom, pa bi navodna afera s Cooperom i za nju mogla biti dosta problematična. 

Ipak, sudeći po bezbrižnom jutru i vedrom stavu dok se druži sa svojom kćeri, reklo bi se kako ovu damu takvi tračevi niti najmanje ne zanimaju. 

Zovu je najljepšom Hrvaticom, a na luksuznom vjenčanju još je jednom pokazala i zašto