Prošlo je skoro godinu dana od kada su objavili da se razvode, a sada mu je glumica Jennifer Garner ipak odlučila pružiti drugu šansu.


Kada su izmjenili zavjete pred Bogom Jennifer Garner je svoje obećanje očito shvatila ozbiljno, za razliku od Ben Afflecka. Iako je prvotno bila ljuta i uzrujana što su je Ben prevario s dadiljom njihove djece, Jennifer mu je odlučila oprostit jer ipak je obećala biti uz njega u dobru i zlu.

Vezani članci Jennifer Lopez Prve fotografije same Jennifer Lopez nakon što je uhvaćena s bivšim, procurili su i detalji njezina plana s Affleckom? Ben Affleck Zabrinjavao je godinama ovisnošću zbog koje mu se raspao brak, a sad tvrdi da mu je to pomoglo u životu

Iako je glumac malo skrenuo s pravog puta, Jennifer se zauzela za njihov brak i odlučila mu pružiti još jednu šansu. Sada postoji svjetlo na kraju tunela, može doći i do pomirenja', bar tako tvrdi izvor blizak paru. Glumačka obitelj trenutno provodi ljeto u Europi. Prošli mjesec proveli su u Parizu, a zatim u Italiiji kao prava obitelj. Još jedan izvor je potvrdio kako je taj put pomogao da se malo zbliže i zacijele slomljena srca.

Pročitajte i ovu priču. Mladu pjevačicu Taylor Swift ostavio je njezin dečko Calvin Harris nakon 15. mjeseci veze.

No, izvor blizak Benu izjavio je kako su trenutno zajedno zbog filma na kojem glumac trenutno radi i da je sve to radi djece. Tko zna,možda se stara ljubav opet rasplamsa.