Koja vrsta dinosaurusa

Jennifer priznala: 'On je ljubav mog života, ali je bio kompliciran'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kada su najavili kraj braka, obožavatelji su bili razočarani jer je njihov brak glasio za jedan od najboljih u Hollywoodu.

30. lipnja 2015. Jennifer Garner i Ben Affleck potvrdili su kako je došao kraj njihovom desetogodišnjem braku. Mediji su odmah počeli nagađati koji je razlog raspada braka i uglavnom su krivicu svalili na Bena. Navodno je bio ovisan o kocki, alkoholu, drugim ženama, ali ništa od toga nije potvrđeno. Jennifer je cijelo vrijeme izbjegavala medije, ali sada je odlučila reći što misli.

Pogledaj i ovo Kuća Kate Hudson - 1 Čiji je ljepši? Pogledajte kako su svjetski slavne face ukrasile svoje luksuzne domove za Božić, neki su podigli letvicu za nivo više!

Jennifer je potvrdila kako navodna Benova ljubavnica, dadilja Christine Ouzounian, nema nikakve veze s njihovim razvodom. Čak što više, Jennifer je izjavila kako bi se ponovno udala za Bena kada bi za to bilo prilike jer o njemu ima samo najbolje mišljenje.

'Nisam se udala za veliku filmsku zvijezdu, udala sam se za njega i ponovno bih napravila isto', priznala je Jennifer.

'On je ljubav mog života. Što bih sada trebala napraviti? On je apsolutno briljantna osoba na svim poljima. Karizmatičan i velikodušan. On je jednostavno komplicirana osoba', rekla je za 'New'.

Bez obzira na razvod Jennifer i Ben su ostali u odličnim odnosima i ostali vrlo bliski. Ona kaže kako je on jedina osoba koja zna neke njezine tajne, a isto tako i ona njegove. Glumica kaže kako još nije spremna za izlaske iako je već bilo onih muškaraca koji su joj se otvoreno nudili. Dodala je i to kako nije pobornica modernih odnosa. Naglasila je kako ne voli slati sms poruke, ali voli dobiti cvijeće. Zbog toga se našalila i zapitala koja je ona vrsta dinosaurusa.

Bilo bi lijepo kada bi par ipak odlučio još jednom pokušati.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene