Izbezumila se

Što je to šokiralo slavnu glumicu? Svi željno čekaju objašnjenje ovog misterija

Jennifer Garner (Foto: Screenshot) Jennifer Garner (Foto: Screenshot) Screenshot 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Garner (Foto: Screenshot) +0 Jennifer Garner (Foto: Getty Images) Galerija

Nije trebalo dugo da se korisnici društvenih mreža počnu šaliti na njezin račun.

Zbog bizarnog pljeskanja nakon prošlogodišnje dodjele Oscara predmet sprdnje na internetu bila je Nicole Kidman, a ove godine na meti korisnika društvenih mreža našla se Jennifer Garner.

Pogledaj i ovo Dodjela Oscara 2014. godine - 4 Svi su željeli taj selfie Možete li vjerovati da je prošlo 10 godina od ove fotografije? Srušila je internet u par minuta i ispisala modernu povijest!

Naime, glumica je pljeskala kao i ostatak publike, a onda je u jednom trenutku vidljivo zastala, dok ju je kamera snimila s izrazom lica kao da ju je nešto šokiralo ili kao da se nečeg iznenada sjetila.

Nije trebalo dugo da se internetski korisnici počnu šaliti na njezin račun, a mnogi su pokušali pogoditi što je točno bio razlog takve njezine reakcije.

Jedni su sigurni kako se sjetila da je zaboravila isključiti peglu, drugi da joj je palo na pamet da nije odmrznula piletinu, a treći kažu da ju razumiju jer takav izraz lica i sami imaju svakih pet sekundi svog života. Većina ih, naravno, jedva čeka da Jennifer sama razriješi ovaj misterij.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene