Nije trebalo dugo da se korisnici društvenih mreža počnu šaliti na njezin račun.

Galerija


Zbog bizarnog pljeskanja nakon prošlogodišnje dodjele Oscara predmet sprdnje na internetu bila je Nicole Kidman, a ove godine na meti korisnika društvenih mreža našla se Jennifer Garner.

Vezani članci Gloria Campano, Bradley Cooper, Irina Shayk (Foto: Getty Images) Bradley Cooper na dodjelu Oscara stigao je ne s jednom, već s dvije najdraže žene Green Book (Foto: Profimedia) ''Zelena knjiga“ sa zlatnom porukom: Kandidat za pet Oscara koji svojom toplinom hrani dušu

Naime, glumica je pljeskala kao i ostatak publike, a onda je u jednom trenutku vidljivo zastala, dok ju je kamera snimila s izrazom lica kao da ju je nešto šokiralo ili kao da se nečeg iznenada sjetila.

Nije trebalo dugo da se internetski korisnici počnu šaliti na njezin račun, a mnogi su pokušali pogoditi što je točno bio razlog takve njezine reakcije.

Jedni su sigurni kako se sjetila da je zaboravila isključiti peglu, drugi da joj je palo na pamet da nije odmrznula piletinu, a treći kažu da ju razumiju jer takav izraz lica i sami imaju svakih pet sekundi svog života. Većina ih, naravno, jedva čeka da Jennifer sama razriješi ovaj misterij.