Slavna je glumica zaplakala nakon što joj je obožavateljica postavila pomalo nezgodno pitanje.


Jennifer Aniston družila se s obožavateljima tijekom talijanskog Giffoni Film Festivala, a njezini su joj fanovi imali prilike i postaviti pitanja. Jedno je pitanje izazvalo posebnu reakciju kod poznate dame, a mladu je obožavateljicu zanimalo je li se ikada probudila ne znajući tko je.

'U čitavoj ovoj prostoriji nema dovoljno prstiju za nabrojiti sve one situacije kad sam se osjećala tako izgubljeno. Svi smo mi samo ljudska bića na kraju dana, bez obzira jesmo li konobarice, pekari, studenti ili što god. Ponekad na kraju dana jednostavno glavom udariš o zid i misliš da ne možeš dalje', odgovorila je Aniston, a emocije nije skrivala.

'Ovo je previše, ne mogu to podnijeti, bol je prejaka. Ili, jesam li dovoljno dobra? Hoću li preživjeti? Ne znam kako, ali čudom nekako ipak svaki put preživim. Jednostavno si kažem da mogu, i ponavljam koliko god treba', objasnila je 47-godišnja glumica.

Jennifer Aniston, Justin Theroux (Foto: Getty)

Iako se predala emocijama, Jennifer nema previše razloga za suze. Jedna je od uspješnijih hollywoodskih glumica, često puta se uz nju veže pridjev najljepša, prošle se godine udala za Justina Theroxa, a glasine o trudnoći sve su glasnije.