Jennifer Aniston pred prijateljima je na večeri odglumila osmijeh, a onda se njezino lice naglo uozbiljilo.

Galerija


Glumica Jennifer Aniston nedavno je uhvaćena na večeri s prijateljima u Zapadnom Hollywoodu.

Vezani članci Jennifer Aniston i John Mayer (Foto: AFP) Na rođendan je pozvala bivšeg dečka koji je srce slomio njoj, ali i brojnim drugim damama Jennifer Aniston (Foto: Getty) Aniston o glasinama koje joj godinama dižu tlak: "Nisam oštećena roba, nisam jadna i srce mi nije slomljeno!''

50-godišnja glumica nakon večere se veselo izgrlila i izljubila s prijateljima, no ubrzo joj je nešto promijenilo raspoloženje.

Naime, dok je čekala svoj automobil, Jennifer je izgledala vrlo uznemireno te se na nekim fotografijama čak činilo kao da plače, no nije se saznalo što se dogodilo.

Obožavatelji su uvjereni kako se radi o nekom privatnom problemu jer na poslovnom planu glumici ide itekako dobro. Njezin Instagram srušio je sve rekorde posjećenosti svega 24 sata nakon što ga je otvorila, a i njezina nova serija "The Morning Show" već je dobila i drugu sezonu zbog gledanosti.

Serija inspiraciju djelomično crpi iz knjige dopisnika CNN-a Briana Steltera "Top of the Morning" iz 2013., koja se bavi "ratom" između jutarnjih emisija NBC-a Today Show i ABC-a Good Morning America. Osim Jennifer, glavne ulogu imaju i Reese Witherspoon te Steve Carell.

Ipak, što se tiče privatnog života, poznato je da glumica nema previše sreće u ljubavi. Nakon razvoda od Brada Pitta, koji se djelomično dogodio i zbog fatalne Angeline Jolie, Aniston se udala za još jednog kolegu, Justina Therouxa, no brak je potrajao svega dvije godine.

Glumica je priznala i kako joj na živce idu stalni komentari javnosti u vezi s tim što nema djece niti su joj ona prioritet, a što ju je uzrujalo te večeri, možda nikada i ne saznamo. 

Severina javno podijelila da je dobila ultimatum od svekrve: "Ne napraviš li to, nećeš ući u kuću!"