Glumica Jennifer Aniston odlučila je stati na kraj svim tračevima i otvoreno rekla sve o trudnoći.


Jennifer Aniston ne može više šutjeti. Progovorila je o svojoj trudnoći, ali o onoj navodnoj o kojoj su se svi američki mediji naveliko raspisali. Koliko ju živciraju nagađanja o detaljima iz njezinog privatnog života progovorila je u svom blogu za The Guardian.

Jennifer Aniston (Foto: Getty)

'Žena je potpuna sa ili bez partnera jedanko kao što je potpuna sa ili bez djeteta'. Ne trebamo biti majke ili u braku da budemo potpune osobe. Moramo definirati što je sreća za svakoga od nas', izjavila je glumica.

Kap koja je prelila čašu bio je naslov u Huffington Postu o tome kako je Jennifer trudna. Naime, glumicu su paparazzi fotografirali dok se šetala na plaži u kupaćem kostimu, a trbuščić se dosta nazirao. Glumica se ne bi razbjesnila da se radilo o pravoj trudnoći, ali budući da nije, morala je reagirati. 47- godišnja Aniston taj dan samo se dobro najela, a mediji su sve pogrešno interpretirali, po milijunti put. Također se razbjesnila jer je taj dan bilo puno važnijih vijesti, poput ubojstava i nadolazećih izbora, koji su zapravo ostali u sjeni zbog njezinog privatnog života.

Jennifer Aniston (Foto: Getty)

Čini se kak je Jennifer dovoljno bogata, slavna, talentirana i mršava da svaki burrito koji pojede postane trudnički trbuščić. Proguglate li samo 'Jennifer Aniston djeca' ostat ćete zaprepašteni rezultatima. Tako je glumica do sada očekivala dečkića, pa blizankinje,bila je spremna i na surogat majčinstvo i na posvajanje djeteta kako bi spasila brak. Podsjetimo, glumica se prošle godine udala za dugogodišnjeg zaručnika Justina Therouxa.

Jennifer Aniston (Foto: Getty)

'Da, bit ću majka jednog dana, i vi ćete prvi saznati, ali nisam u potrazi za majčinstvom', zaključila je Jennifer.