Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jennifer Aniston priznala da se nikada ne bi mogla slikati gola s ženom, no čini se da ipak vrijedi ona 'nikad ne reci nikad'.


Jennifer Aniston bila je gošća u showu 'The Ellen Show' gdje ju je slavna voditeljica uhvatila pomalo nespremnu. Jedna od tema o kojima su razgovarale bila je i poziranje lijepe glumice za naslovnicu Allure magazina. Riječ je o naslovnici na kojoj je slavna 'Prijateljica' pozirala gola u društvu prijatelja i frizera Chrisa McMillana

Jennifer Ansiton bila je u braku s Bradom Pittom pet godina, sve dok se on, na setu filma 'Mr&Mrs Smith' nije zaljubio u Angelinu Jolie

Vezani članci Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Imala je samo 25 godina kada je utjelovila legendarnu Rachel, a danas s 52 godine izgleda gotovo isto kao i tada! Courteney Cox Uloga Monice obilježila ju je za čitav život, ali jedna joj je stvar nakon snimanja posebno teško pala, o tome nije htjela ni govoriti

'On mi je jako draga osoba i nikada to ne bih mogla napraviti s nekim bezveze. Ne bih to mogla napraviti s curom', rekla je Jenn, na što joj je Ellen vratila lopticu.

'Kako to misliš ne bi mogla to napraviti s curom, a mi smo se nedavno tako slikale', rekla je Ellen i na ekranu iza njih prikazala se kompjuterski uređena fotografija.

Kasnije su se dotakle i teme nominacija za Oscara. Iako su mnogu nagađali da bi Aniston mogla biti nominirana za ulogu u filmu 'Cake', to se nije dogodilo.

'Meni je dovoljna nagrada to što ljudi pričaju da bi voljeli da sam ja nominirana i što je mnogima žao što ipak nisam dobila nominaciju', rekla je skromno glumica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook