Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Slavna glumica Jennifer Aniston uživa u životu, a što kaže na kritičare koji je sažaljevaju i na ružne tračeve? Evo što im je poručila.


45-godišnja glumica Jennifer Aniston izgleda je našla svoj izvor mladosti. Iako je mnogi sažalijevaju jer se nije udala i nema djecu, Jenn je u intervjuu za Today Show otkrila da svoju stranu priče. Slavna glumica prokomentirala je i razgovor koji je nedavno vodila s Gloriom Steinem o ženskom položaju u društvu.

Jennifer Aniston: 'Mnoge žene ne žele se pomiriti s činjenicom da stare'

Vezani članci Jennifer Aniston Jennifer Aniston oglasila se nakon vijesti da će postati majka, ono što je poručila mnoge je ipak razočaralo Noelle Sheldon i Jennifer Aniston Jennifer Aniston će u 53. godini postati majka prvi put? Želja će joj se brzo ostvariti, a sretnu vijest već je podijelila s najbližima

'Razgovarala sam s njom o tom pitanju jer me mnogi pitaju 'Jesam li se već udala' 'Hoću li ikada imati djecu', to me stalno ispituju a ja im ne znam odgovoriti na to pitanje. Nemam neku listu stvari koje moram napraviti. Pa ako to i ne ostvarim da se osjećam kao da sam pala na ispitu feminizma ili zanemarim svoje vlastite vrijednosti jer nisam rodila. Osjećam majčinsku privrženost prema mnogim stvarima, mislim da nije fer raditi toliki pritisak na žene', poručila je Jenn koja je u vezi s glumcem Justinom Therouxom.

Činjenica je da mnoge zanima njezin privatni život, a i sama Jennifer priznaje da ne zna zašto je to tako.

'Zaista ne znam zašto je to tako. Ne znam', iskrena je bila glumica koja je priznala i kako joj je najveći izazov u odrastanju bilo pobijediti strahove i suočiti se s izazovima.

 

Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook