46-godišnja glumica Jennifer Aniston jedna je od onih koje nisu imale pomoć estetske kirurgije u održavanju mladolikog izgleda, no o čemu je onda riječ?


Slavna 'Prijateljica' Jennifer Aniston poznata je po svojem uglađenom stilu i mladolikom izgledu iako joj se bliži peto desetljeće. Pa, koja je njezina tajna? Jenn je odbila korištenje filera i plastične kirurgije, no mnogi se pitaju zbog čega onda izgleda tako dobro!

Jennifer Aniston slavi 46. rođendan - evo što je rekla o svojoj ulozi Rachel i kultnoj frizuri

Vezani članci Ellen DeGeneres i Portia Di Rossi Prošla je pakao, udala se za slavnu glumicu, "teška" je više od 450 mil. dolara, ali put do vrha nije bio lak Jennifer Aniston Holivudska miljenica otkrila da uživa u luksuznom domu, fotke objavljuje na Instagramu

Aniston ističe kako je sasvim u redu stariti – što je prilično hrabra izjava za hollywoodske standarde u kojima se veliča kult mladosti.

Inspiracija iz filmova: Top 10 ženskih seks fantazija

'Filer i injekcije ne djeluju. To je jako sklizak teren, a žene jako brzo izgube perspektivu u svemu tome i to njima postane normalno', kaže Jenn koja svoj dobar ten zahvaljuje zdravoj hrani, vodi i njezi kože koju je naučila od žena iz svoje obitelji. 'ne osjećam se drugačije nego kad sam imala 20, zapravo se fizički osjećam i bolje. Osim toga, i sebe volim više. To je najljepša stvar u starenju', dodaje slavna glumica za Yahoo.

Zvuči jednostavno zar ne? Treba samo napraviti prvi korak
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook