Korisni savjeti

3 savjeta za dobar brak - treći je definitivno najjači

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako su ih mediji rastavljali odmah nakon vjenčanja, oni su pronašli formulu kako brak održati na životu i učiniti ga zabavnijim nego ikada prije.

Slavna glumica zna kako održati brak. Iako su ih već stotinu puta razvodili, njima je super i žele da to cijeli svijet zna. Jennifer Aniston, popularna 'prijateljica' i suprug Justin Theroux uživaju u svom braku više nego ikada prije, čak toliko da su izjavili da im je sada bolje nego dok su bili u vezi. Navodno se to najbolje vidi na Justinu koji se, kako kaže, često rasplače od smijeha kada ga supruga nasmijava.

Pogledaj i ovo Justin Theroux (Foto: Getty Images) Prvi dojam vara? Svi su mislili da je iskorištava zbog novca i slave, a on je tek poslije razvoda pokazao svoje pravo lice!

Smijeh je jako bitan u svakom odnosu pa tako i braku, tvrdi glumica, ali to nije jedina tajna dobrog braka ili veze. Druga stvar koja je jaaaako važna je, pogodili ste, seks. Jennifer tvrdi da je njihov seksualni život toliko dobar da ga je teško opisati, a Justin se slaže s njom.

Treća tajna uspješne veze ili braka mogla bi vam se učiniti malo čudnom. Kada nekog volimo i kada smo zaljubljeni, svaku sekundu želimo provesti uz tu osobu. Većina nas to tako radi, ali ne Jenn i Justin. Kako je otkrio prijatelj para, oni su toliko sretni najviše zbog toga što se viđaju samo četiri sata dnevno! I ona i on žele imati svoje slobodno vrijeme pa u ta četiri zajednička sata strast frca na sve strane.

Preostalo vrijeme provode na način da se dopisuju i šalju si fotografije. Ma koliko sve to čudno zvučalo, možda ne bi bilo loše isprobati kada se veze nađe u krizi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene