Bivša supruga

Čula je vijesti o braku - ne planira im čestitati?!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kako je reagirala bivša supruga slavnog ljepotana?

Vijest o vjenčanju Brad Pitta i Angeline Jolie odjeknula je svijetom, a za nju je zasigurno čula i njegova bivša supruga Jennifer Aniston. Brad i Jen rastali su se 2005. godine nakon snimanja filma 'Gospodin i gospođa Smith' tijekom kojeg se rodila ljubav između slavnog ljepotana i Angeline Jolie.

Pogledaj i ovo James Middleton i Alizee Thevenet (Foto: Profimedia) Još jedno vjenčanje Nova članica obitelji buduće kraljice: Samozatajni brat Kate Middleton se ženi lijepom Francuskinjom

Dokaz koji je sve potvrdio – i prsten je tu!

Aniston zasigurno nije skakala od sreće nakon što je čula vijesti, a kako piše Mirror, ne planira čestitati mladencima. No, čini se da je ona pronašla sreću u drugim stvarima.

Iako je mnogi sažalijevaju jer se nije udala i nema djecu, Jenn je u intervjuu za Today Show otkrila da svoju stranu priče. Slavna glumica prokomentirala je i razgovor koji je nedavno vodila s Gloriom Steinem o ženskom položaju u društvu.

'Razgovarala sam s njom o tom pitanju jer me mnogi pitaju 'Jesam li se već udala' 'Hoću li ikada imati djecu', to me stalno ispituju a ja im ne znam odgovoriti na to pitanje. Nemam neku listu stvari koje moram napraviti. Pa ako to i ne ostvarim da se osjećam kao da sam pala na ispitu feminizma ili zanemarim svoje vlastite vrijednosti jer nisam rodila. Osjećam majčinsku privrženost prema mnogim stvarima, mislim da nije fer raditi toliki pritisak na žene', poručila je Jenn koja je u vezi s glumcem Justinom Therouxom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene