Božićna bajka!

Pogledajte kako je Jennifer Aniston ukrasila svoje luksuzno imanje, a pokazala je i s kim je bila za blagdane

Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Getty Images 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) +0 Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Galerija

Jennifer Aniston je na Instagramu otkrila da je Božić proslavila sa svojim psima te je pokazala blagdansku dekoraciju u svom domu u Los Angelesu.

Glumica Jennifer Aniston (51) Božić je proslavila kod kuće u društvu svojih ljubimaca.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston To bi svima bila drago Jennifer Aniston zbog jednog detalja na sebi potaknula zanimljiva šuškanja, bio je to najupečatljiviji dio njene pojave!

U storyjima na Instagramu podijelila je nekoliko fotki svojih pasa Clydea i Lorda Chesterfielda, a pokazala je i djelić svojeg luksuznog imanja u Los Angelesu kojeg je pretvorila u pravu božićnu bajku.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Na fotografijama, koje možete pogledati u galeriji, vidi se njezino golemo travnato dvorište sa stablima ukrašenim lampicama te dio njezinog dnevnog boravka s velikim kaminom i šarenim tepihom.

Glumica se pohvalila i originalnim drvenim ukrasom za bor s natpisom: "Naša prva pandemijska 2020".

No unatoč brojnim izazovima koje je godina na izmaku svima donijela, Jennifer je 2020. ostvarila i neke nove poslovne uspjehe.

Slavna glumica nedavno je postala kreativna direktorica kompanije Vital Proteins za koji je snimila i kampanju u kojoj je sve očarala svojim izgledom u šestom desetljeću.

A iako je bila vrijedna, pridržavala se protupandemijskih mjera i rijetko je napuštala svoj dom pa su je paparazzi tijekom godine uspjeli fotkati svega nekoliki puta. Nisu poznate ni nikakve novosti o njezinom ljubavnom životu od kada se 2017. godine razvela od glumca Justina Therouxa.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Braić - 1 Marko Braić - 3 Marko Braić - 9 Marko Braić - 8 +4 Marko Braić - 5 Celebrity Marko Braić pokazao što se se zapravo krilo ispod Jennifer Lopez: "Bol je neopisiva!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene