Brak u krizi

Zbog stalnih svađa morali su odgoditi posvajanje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna glumica Jennifer Aniston i njezin muž, Justin Theroux, nisu vjenčani ni godinu dana, a čini se kako je faza medenog mjeseca završila.

Izgleda kako američka miljenica Jennifer Aniston stvarno nema sreće u ljubavi. Iako nisu u braku ni punih godinu dana, Jennifer i Justin Theroux već žive odvojenim životima. Navodno su bili usred procesa posvajanja, no to je stavljeno na pauzu.

Pogledaj i ovo Justin Theroux (Foto: Getty Images) Prvi dojam vara? Svi su mislili da je iskorištava zbog novca i slave, a on je tek poslije razvoda pokazao svoje pravo lice!

Već se pisalo o Justinovu ponašanju, te koliko on zapravo voli biti solo, a sada je i Jennifer to shvatila. Šuška se kako se uopće ne slažu, te imaju različita stajališta vezano uz sve, a pogotovo se svađaju oko toga gdje će živjeti. Jennifer želi ostati u Los Angelesu, dok Justin želi živjeti na Manhattanu. Udaljili su se tako su i njezini planovi o tome da napokon postane majka nesigurni.

'Ona i Justin prošli su polovinu procesa posvajanja blizanaca, te su se nadali dovesti djecu doma u sljedećih nekoliko mjeseci, ali planovi su im stali onog trenutka kada su počeli problemi. Već su i napravili dječju sobu u svojoj vili na Bel Airu.'
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene