Najbliži prijatelji i suradnici Jennifer Aniston i Brada Pitta tvrde da su oni ponovno zajedno.

Galerija


Jedan od najzlatnijih parova Hollywooda, Jennifer Aniston i Brad Pitt ponovno su zajedno, potvrdili su za Mirror njihovi najbliži prijatelji. Tvrde da su bivši supružnici bili na pet spojeva prije susreta na dodjeli SAG nagrada o kojem cijeli svijet ne prestaje pričati, a navodno su u tajnosti zajedno proveli i božićne blagdane.

Vezani članci Božidar Nikolić - 1 Preminuo legendarni redatelj Božidar Nikolić: Pomogao je Bradu Pittu na početku karijere i odabrao ga među 400 glumaca Jennifer Aniston i Brad Pitt Jen i Brad na malim ekranima zajedno prvi put nakon 10 godina, prisjetili se nekih škakljivih scena u toplesu

"Mislim da ga ona nikada nije prestala voljeti, iako joj je slomio srce nakon što ju je ostavio zbog Angeline Jolie. Trebalo joj je puno vremena da mu sve oprosti, ali oprost je velik dio nastavka njihovog odnosa", izjavio je pouzdan i Jenniferin blizak izvor za Mirror.

I Bradov dugogodišnji poslovni suradnik koji je također želio ostati anoniman, za isti je medij potvrdio tu priču.

"Sve o čemu on razmišlja je Jen. Obnovili su svoju romansu i nisam ih vidio tako sretne godinama", izjavio je.

O odnosu Jennifer i Brada ne prestaje se pričati već neko vrijeme, ta je tema čak i podijelila mišljenja njihovih obožavatelja od kojih jedan dio misli da mu Jennifer ne bi trebala oprostiti ali da su glavna tema svjetskih medija, jesu.

Sve je počelo jednom jednostavnom rečenicom "Oh, wow" koju je Brad na glas izgovorio iza pozornice dodjele nagrada Screen Actors Guild dok je Jennifer na pozornici pričala svoj emotivni govor prilikom preuzimanja nagrade koju je osvojila. Kasnije su se sreli, a njihove osmijehe i dodire zabilježili su fotoreporteri kojima ništa nije promaklo.

"Bila je to stvarno zabavna večer i prilika da podržimo jedno drugo. Sve smo zajedno prerasli, stvarno jesmo", izjavila je Jennifer.

Novinari su o susretu ali i o pitanju ima li pratnju za nadolazeću dodjelu Oscara pitali i Brada na Međunarodnom filmskom festivalu u Santa Barbari, a njegov je odgovor bio pomalo nedorečen.

"Ne znam, ja sam blaženo naivan i ostat ću takav. A pratnju za Oscara nemam", rekao je Brad i pobjegao od odgovora.

Do Oscara je preostalo još malo vremena pa ćemo vrlo brzo saznati tko će se s kime i kako pojaviti.

Što će reći obožavateljice: Iz naručja nije ispuštao seksi brinetu čijim strastima nije mogao odoljeti