Slavna je glumica pokazala duge noge u seksi izdanju... no više se pričalo o njezinom trbuščiću koji se jasno nadzirao ispod haljine.


Na premijeri njezinog novog filma 'Life od Crime', slavna glumica Jennifer Aniston izgledala je sjajno!

Dvostruko slavlje Jennifer Aniston i Justina Therouxa na Bora Bori

Vezani članci Jennifer Aniston Jennifer Aniston oglasila se nakon vijesti da će postati majka, ono što je poručila mnoge je ipak razočaralo Noelle Sheldon i Jennifer Aniston Jennifer Aniston će u 53. godini postati majka prvi put? Želja će joj se brzo ostvariti, a sretnu vijest već je podijelila s najbližima

U srebrnoj, svjetlucavoj, kratkoj haljinici Jenn je pokazala duge noge kojima osvaja i u 40-ima. No više od njezinog dobrog izgleda pričalo se o trbuščiću koji se nadzirao ispod haljine.

Izgleda kako Jenn skriva slatku malu tajnu, no ako je doista trudna uskoro je više neće moći skrivati.

Trbuščić se jasno nadzirao, a i sada je nedavno u intervjuu rekla kako ne voli pitanja o tome kad će se udati i roditi jer joj to radi preveliki stres.

U filmu 'Life of Crime' Aniston glumi nesretnu kućanicu iz 70-ih koju otmu dvojica lopova amatera (John Hawks i Mos Def), a stvari krenu potpuno krivo kad njezin suprug zapravo nimalo ne žuri s plaćanjem milijun dolara otkupnine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook