Jennifer Aniston objavila je fotografiju koja se svidjela milijunima njezinih obožavatelja.

Galerija


Holivudska glumica Jennifer Aniston godinama je odolijevala čarima društvenih mreža, naročito Instagrama, no nedavno je ipak popustila, otvorila profil i srušila cijelu tu platformu.

Od toga dana svaka njezina objava dobiva milijune lajkova, pa tako i ona posljednja koju je ova 50-godišnjakinja objavila. Na njoj je odjevena u svečanu crnu haljinu, a društvo joj prave tjelohranitelji. U takvom se izdanju uputila na premijeru svog novog televizijskog projekta "The Morning Show", u kojem sudjeluje i Reese Witherspoon.

"Jen u crnom", napisala je uz fotografiju na kojoj je snimljena s leđa i koju je dosad lajkalo više od 4 i pol milijuna ljudi i koja ih je oduševila, što su joj dali do znanja u brojnim komentarima.

"Draga, sviđa mi se tvoja haljina", "Što radiš da imaš takve mišiće na leđima?", "Prekrasna iz svih kutova", "Ovo ti je najljepša haljina koju si ikad nosila", "Kraljica Hollywooda", "Sviđa mi se haljina i dama koja ju nosi", "Zamisli da si toliko atraktivna da trebaš dva velika tjelohranitelja kraj sebe", "Stvarno mi treba njezina dijeta i plan vježbanja", napisali su joj obožavatelji.

Dosad je prikupila 18,5 milijuna pratitelja, a ta brojka raste iz dana u dan. 

Tko je žena koja godinama pohodi crvene tepihe, a zapravo nije zvijezda, već voli golišave outfite?