Odlično izgleda

Dekolte u prvom planu - Savršeno tijelo Jennifer Aniston!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Jennifer Aniston pojavila se na sinoć održanoj dodjeli nagrada 2013 Guys Choice Awards u minijaturnoj crnoj haljinici koja je posebno naglasila njezine grudi.

44-godišnja Jennifer Aniston u ulozi prezenterice bila je itekako zamijećena. Nakon što je svom prijatelju, komičaru i voditelju Jimmyju Kimmelu uručila nagradu za najsmješnijeg 'mother fucker'-a, Jennifer je zasigurno dobila mnoge pohvale za svoj izgled.

Pogledaj i ovo Justin Theroux (Foto: Getty Images) Prvi dojam vara? Svi su mislili da je iskorištava zbog novca i slave, a on je tek poslije razvoda pokazao svoje pravo lice!

>> Jennifer Aniston o ulozi striptizete: 'Bilo je zabavno skidati se'

U kratkom druženju Jennifer je uhvaćena i s hollywoodskim ljepotanom Bradleyem Cooperom, s kojim je 2009. godine bila i u kratkoj vezi. Par je pričao, smijao se, a Jeniffer se u jednom trenutku priljubila uz njega i spremno pozirala fotografima.

No, nikome zasigurno nije mogao promaknuti dekolte kojeg je Anistonica toliko pritegnula da se u njega barem nekoliko puta moralo pogledati.

Poznata 'Prijateljica' je pozirala s mnogim muškarcima no nigdje u blizini nije bio viđen njezin zaručnik Justin Theroux s kojim Jennifer uskoro planira otići pred oltar.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene