Što joj je sa stražnjicom...

Nastup koji je zapalio male ekrane - Dala je sve od sebe!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovogodišnja diskografska nagrada Porin ostat će zapamćena po užarenom nastupu Jelene Rozge koji je sve prikovao uz male ekrane i nikog nije ostavio ravnodušnim.

Izvedbu Nirvane, o kojoj će se danima pričati, Jelena je posvetila svojoj publici koji su njena najveća nagrada.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško "Ti si nadarena ko niko!" Antoniji Dori se konačno ispunila životna želja koju je čekala od malih nogu: "Ali ja moram otkriti jednu tajnu..."

Dizajner Juraj Zigman osmislio je zlatno-žuti kostim u kojem je Jelena pokazala ne samo modnu već i glazbenu i plesnu perfekciju.

VIDEO Jelena Rozga prvi se put poljubila u javnosti!

Iako nije osvojila ni jedan Porin, Jelena Rozga se potrudila da ostane primijećena u noći dodjele ovog važnog kipića i prije svog vrućeg nastupa.

Osim seksi kostima u kojem je nastupila na pozornici, Jelena je na sebi, prilikom samog dolaska na manifestaciju, imala veoma zanimljivu haljinu. Ovog puta nije riječ o minici, kao ni o bilo kakvom obliku toalete koji bi otkrio njezine privlačne tjelesne atribute.

Riječ je o haljini koju dosad nismo vidjeli na Jeleni, a koja je naglasila njezin dosad pomalo 'zapostavljeni' adut - stražnjicu. Naime, čini se kao da je Jelena povećala stražnjicu. Je li to samo optička varka ili je pjevačica zaista nešto novo učinila na svom tijelu...

U svakom slučaju, Jelena kao i uvijek odlično izgleda.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene