Jelena Rozga prošlog je vikenda pjevala na otvorenju jednog novog noćnog kluba u Zagrebu te oduševila drugačijim izgledom.

Galerija


Jelena Rozga poznata je po ženstvenim modnim kombinacijama, uglavnom odijelima te svečanim haljinama.

Vezani članci Jelena Rozga i Davor Garić Jelena oborila obožavatelje s nogu nakon duže pauze, a Jacques otvoreno progovorio o problemu pretilosti Jelena Rozga Bombastično izdanje Jelene Rozge: Dekolte u prvom planu za nastup na beogradskom splavu

Ipak, za nastup u Zagrebu nakon višegodišnje stanke kojim je otvorila jedan novi zagrebački noćni klub prošlog vikenda, splitska pjevačica izašla je iz svoje zone komfora te uskočila u seksi kožni korzet koji potpisuje riječki dizajner Juraj Zigman.

Riječ je zapravo o crnoj haljini koja na gornjem djelu imala formu korzeta, a na donjem suknje s volanima, a Jelena je za spomenutu prigodu stavila i duge ekstenzije u kosu.

Mnogi su komentirali kako to vamp izdanje odlično stoji jednoj od naših najpopularnijih pjevačica te kako bi češće trebala uskočiti u njega, pa se nadamo da će Zigman imati još pokoju ideju za Jelenine scenske nastupe.

Inače, riječki dizajner posljednjih godina oblači brojne balkanske, ali i svjetske zvijezde, poput glazbenica Nicki Minaj, Rite Ore, Fergie, Cardi B i brojnih drugih, a prepoznatljiv je upravo po vamp te futurističkim kostimima kojima je korzet sastavni dio.

Zigmana obožava i Jelena Karleuša, ali i brojne domaće dame koje u njegovim kreacijama vole pokazati i svoju divlju stranu, baš kao što je to učinila i Jelena.

Situacije koje bi najradije zaboravili: Pogledajte najneugodnije trenutke poznatih koje su snimile kamere