Jelena Rozga prošlog je vikenda pjevala na otvorenju jednog novog noćnog kluba u Zagrebu te oduševila drugačijim izgledom.

Galerija


Jelena Rozga poznata je po ženstvenim modnim kombinacijama, uglavnom odijelima te svečanim haljinama.

Vezani članci Jelena Rozga Omiljena Splićanka pokazala kako je izgledala prije 20 godina, neki su pomislili da je fotografija sada snimljena Katarina Mamić (Foto: Instagram) Miss Hrvatske uskočila u seksi korzet te pokazala zašto joj predviđaju veliki uspjeh na svjetskom izboru

Ipak, za nastup u Zagrebu nakon višegodišnje stanke kojim je otvorila jedan novi zagrebački noćni klub prošlog vikenda, splitska pjevačica izašla je iz svoje zone komfora te uskočila u seksi kožni korzet koji potpisuje riječki dizajner Juraj Zigman.

Riječ je zapravo o crnoj haljini koja na gornjem djelu imala formu korzeta, a na donjem suknje s volanima, a Jelena je za spomenutu prigodu stavila i duge ekstenzije u kosu.

Mnogi su komentirali kako to vamp izdanje odlično stoji jednoj od naših najpopularnijih pjevačica te kako bi češće trebala uskočiti u njega, pa se nadamo da će Zigman imati još pokoju ideju za Jelenine scenske nastupe.

Inače, riječki dizajner posljednjih godina oblači brojne balkanske, ali i svjetske zvijezde, poput glazbenica Nicki Minaj, Rite Ore, Fergie, Cardi B i brojnih drugih, a prepoznatljiv je upravo po vamp te futurističkim kostimima kojima je korzet sastavni dio.

Zigmana obožava i Jelena Karleuša, ali i brojne domaće dame koje u njegovim kreacijama vole pokazati i svoju divlju stranu, baš kao što je to učinila i Jelena.

Situacije koje bi najradije zaboravili: Pogledajte najneugodnije trenutke poznatih koje su snimile kamere