Kakav džentlmen!

Tko je muškarac koji je Jeleni Rozgi uručio prekrasni buket crvenih ruža?

Jelena Rozga dobila buket od tate Sonje Kovač (Foto: Dnevnik.hr) Jelena Rozga dobila buket od tate Sonje Kovač (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač, Gordan Vogleš i Jelena Rozga (Foto: Dnevnik.hr) Jelena Rozga dobila buket od tate Sonje Kovač (Foto: Dnevnik.hr) Jelena Rozga i Sonja Kovač (Foto: Dnevnik.hr) Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Ples sa zvijedama: Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Ples sa zvijedama: Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +0 Ples sa zvijedama: Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Galerija

Jelena Rozga nastupila je kao iznenađenje večeri u "Plesu sa zvijezdama".

Jelena Rozga nastupila je kao iznenađenje večeri u "Plesu sa zvijezdama".

Pogledaj i ovo Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Dnevnik.hr) Još jedna prilika Povratak vrckavog i zgodnog para: "Pripremiti koreografiju u samo 4 dana, to će biti ravno čudu!"

Splitska pjevačica i bivša balerina nastupila je zajedno sa Sonjom Kovač i Gordanom Voglešom tako što je tijekom njihova prvog plesa izvela svoju prekrasnu baladu "Moje proljeće".

Nakon što je ona otpjevala, a duo otplesao svoje, na pozornicu je izišao nepoznati muškarac s velikim buketom crvenih ruža za Jelenu te jednom ružom za Sonju.

Nije dugo trebalo da se otkrije kako se radi o Sonjinu tati, za kojeg je blogerica otkrila da je veliki obožavatelj plavokose Splićanke od koje je ukrao i poljubac te dobio zahvalu.

"Ovo je najbolji nastup večeras", kratko im je poručila Tamara. "Sonja, bila si sjajna, ugodno si me iznenadila. Paše ti ovaj stil, imala si emociju, pokrete glavom, imali si što si trebala imati", poručila je Sonji Almira.

"Možeš biti jako, jako zadovoljna nastupom večeras. Ovaj stil je za tebe, to ti leži i vidim da si u svom elementu", poručio joj je Nicolas. "Od ove grupe povratnika bili ste najslobodniji", zaključio je Dinko.

Ništa drukčije nije bilo niti s njihovim drugim plesom, koji je također oduševio žiri – koktel samba. "Stručno gledano, jako, jako dobro, jer smo prvi put večeras vidjeli prave korake. Postura bi trebala biti puno više naprijed", poručio je Sonji Nicolas. "Leži vam ovaj ples, kukovi su konačno došli do izražaja, čestitam", poručio im je Dinko.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

"Sonja, ti si zbilja dobra večeras, opuštena", komentirala je Tamara, a Almira se složila s kolegicom.

Trud se na kraju isplatio jer se upravo Sonja i Gordan vraćaju u show! Ovo je zaista bila njihova večer koju je Jelena samo dodatno uljepšala.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Trudna Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) +4 Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Profimedia) Celebrity Meghan Markle zbog komplikacija će morati inducirati porod?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene