Jelena Rozga nastupila je kao iznenađenje večeri u "Plesu sa zvijezdama".

Galerija


Jelena Rozga nastupila je kao iznenađenje večeri u "Plesu sa zvijezdama".

Vezani članci Sonja Kovač Sonja Kovač u donjem rublju pozirala ispred kamina: "Ne mogu vjerovati da postoji netko savršen kao ti" Ples sa zvijezdama, Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Neuništivi Sonja i Gordan: Senzualna rumba hrabrog para koji ni nezgode ne mogu zaustaviti!

Splitska pjevačica i bivša balerina nastupila je zajedno sa Sonjom Kovač i Gordanom Voglešom tako što je tijekom njihova prvog plesa izvela svoju prekrasnu baladu "Moje proljeće".

Nakon što je ona otpjevala, a duo otplesao svoje, na pozornicu je izišao nepoznati muškarac s velikim buketom crvenih ruža za Jelenu te jednom ružom za Sonju.

Nije dugo trebalo da se otkrije kako se radi o Sonjinu tati, za kojeg je blogerica otkrila da je veliki obožavatelj plavokose Splićanke od koje je ukrao i poljubac te dobio zahvalu.

"Ovo je najbolji nastup večeras", kratko im je poručila Tamara. "Sonja, bila si sjajna, ugodno si me iznenadila. Paše ti ovaj stil, imala si emociju, pokrete glavom, imali si što si trebala imati", poručila je Sonji Almira.

"Možeš biti jako, jako zadovoljna nastupom večeras. Ovaj stil je za tebe, to ti leži i vidim da si u svom elementu", poručio joj je Nicolas. "Od ove grupe povratnika bili ste najslobodniji", zaključio je Dinko.

Ništa drukčije nije bilo niti s njihovim drugim plesom, koji je također oduševio žiri – koktel samba. "Stručno gledano, jako, jako dobro, jer smo prvi put večeras vidjeli prave korake. Postura bi trebala biti puno više naprijed", poručio je Sonji Nicolas. "Leži vam ovaj ples, kukovi su konačno došli do izražaja, čestitam", poručio im je Dinko.

"Sonja, ti si zbilja dobra večeras, opuštena", komentirala je Tamara, a Almira se složila s kolegicom.

Trud se na kraju isplatio jer se upravo Sonja i Gordan vraćaju u show! Ovo je zaista bila njihova večer koju je Jelena samo dodatno uljepšala.

Meghan Markle zbog komplikacija će morati inducirati porod?