"Kakva si mačka"

Jelena Rozga u kratkoj opravici pokazala vitke noge, a zbog jednog savršenog detalja ispala je i kraljica!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Rozga objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj je pozirala u izazovnom izdanju, a njezini su se obožavatelji složili da izgleda senzacionalno.

Naša popularna pjevačica Jelena Rozga uljepšala je dan svojim obožavateljima i pratiteljima na profilu na Instagramu objavivši fotografiju na kojoj se u prvom planu nalaze njezine vitke noge, a za koju je dobila gotovo 15 tisuća lajkova.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško "Ti si nadarena ko niko!" Antoniji Dori se konačno ispunila životna želja koju je čekala od malih nogu: "Ali ja moram otkriti jednu tajnu..."

44-godišnja Jelena na fotografiji pozira u minijaturnoj crnoj haljini i čarapama s uzorkom točkica u kojima je naglasila noge, a sve je začinila i vrtoglavo visokim potpeticama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

"Kakva si mačka", "Kakva fotka, srećo", "Super izgledaš, Jele", "Savršena, top, top žena", "Najljepša", "Savršena figura", "Zgodna žena", "Kakva zgodnica", "Prekrasna žena i prekrasne noge", "Živa vatra", "Kraljica u savršenim čarapama", "Super lijepa i umiljata", samo je dio komentara koje su joj pratitelji uputili.

Jelena je nedavno zablistala na zagrebačkoj promociji albuma regionalne pjevačke zvijezde Saše Matića pod nazivom "Dva života", a s kojim je snimila i singl "Ti i ja". Za tu je priliku odabrala bijelu košulju neobičnog kroja ispod koje je pokazala goli trbuh i otkrila ramena, a osmijeh s lica nije skidala cijelo vrijeme i bila je dobro raspoložena.

Duetsku pjesmu naziva ''Ti i ja'' Jelena i Saša čekali su dugo i pokazalo se da je to njihovoj brojnoj publici pravi glazbeni užitak, a pjesma je i prije svojeg izlaska izazvala lavinu oduševljenja među njihovom mnogobrojnom publikom.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Vukićević (Foto: Instagram) +0 Lidija Vukićević (Foto: Instagram) Celebrity Violeta iz Boljeg života riješila se prepoznatljivih lokni i iznenadila novim imidžem, ovo je stvarno velika promjena!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene