Nikako ne uspijeva

Jelena Rozga otvorila dušu o problemima koji je muče već neko vrijeme: "Prije par dana je bilo loše"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Rozga je prilikom gostovanja u jednom popularnom srpskom showu progovorila o zdravstvenim problemima i kilogramima koje nikako ne uspijeva prikupiti.

Pjevačica Jelena Rozga bila je gošća popularnog Ami G showa u susjednoj nam Srbiji, u kojem je otvoreno progovorila o zdravstvenim problemima s kojima se već godinama bori, a i kilogramima koje nikako ne uspijeva prikupiti.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško "Ti si nadarena ko niko!" Antoniji Dori se konačno ispunila životna želja koju je čekala od malih nogu: "Ali ja moram otkriti jednu tajnu..."

44-godišnja Jelena zablistala je u uskoj bijeloj haljini s izrezima, pa je voditelja zanimalo u čemu se zapravo krije tajna njezina izgleda.

"Dobra genetika, sigurno je i ta Dalmacija, more, Split, ali i moji problemi sa štitnom žlijezdom. Oni mi ne daju da se udebljam ni pola kilograma. Dobro se osjećam, ali znaju me zezati. Prije par dana je bilo loše, sad je dobro. Ja se ne dam, samo osmijeh na lice i pozitiva", izjavila je Jelena u showu.

Na profilu na Instagramu je objavila kratki video u zanosnoj kombinaciji, za koju je dobila same pohvale i komplimente svojih pratitelja, kojih trenutačno ima više od 370 tisuća.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

"Mačkoooo", "Ima da gori", "Divna si Jelice", "Jelena ti si sve", "Kako si zgodna", "Ovo ti je baš top", "Nestvarno lijepa, najljepša", "Ljepoto slatka, najljepša si", zaključili su u komentarima.

Jelena inače vješto skriva svoju privatnost od javnosti, no nedavno je odlučila odgovoriti na nagađanja o svojem ljubavnom životu.

"Partner je netko tko treba upotpuniti vaš život i da tu sreću dijelite i zajedno je stvarate, ali svakako nisam mišljenja da osoba može biti sretna samo onda kada je u emotivnoj vezi. Što se medija i novinskih naslova tiče, godinama se piše i pisat će se. Ali ja više na to i ne obraćam pažnju. Mogu vam reći da sam sretna", izjavila je pjevačica za blic.rs.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 2 +0 Danijela Martinović - 1 Celebrity Danijela Martinović objavila novu fotku s porukom, a svi su se odmah složili oko jedne stvari!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene