Jelena Rozga prisjetila se svog prvog poljupca koji joj se desio u Zagrebu.

Galerija


Jedna od omiljenih i najpopularnijih domaćih pjevačica Jelena Rozga u svom je rodnom Splitu ugostila ekipu srpske emisije "Premijera". Jedna od tema o kojima je u emisiji progovorila je prvi poljubac te je otkrila kako ga pamti.

Vezani članci Jelena Rozga Pohotni muškarac mjesecima uhodio Rozgu, sad je priveden: Slao joj je gnjusne poruke i dolazio na kućna vrata Jelena Rozga Jelena Rozga iznenadila sve i otvoreno progovorila o svom ljubavnom statusu: "Nadam se da će uskoro biti poljubaca"

"Sjećam se prvog poljupca, ali bio je u Zagrebu jer sam ja tamo živjela i bio mi je grozan", izjavila je Jelena ali tko je bio taj sretnik nije otkrila.

Osim prošle ljubavi, Jelena se dotakla i teme one današnje te priznala kako je iščekuje.

"Ja čekam ljubav, jako je čekam, voljela bih da mi se dogodi, ali ništa ne možeš na silu. Ja kad volim, volim cijelim svojim bićem i isto tako volim da me taj muškarac drži kao malo vode na dlanu. Jako je bitno, s obzirom na moj posao, puno sam na putu, voljela bih da taj muškarac razumije moj posao. Ne želim da mu se divi, nego da mu budem njegova mala princeza i da čuva, mazi i pazi", priznala je 41-godišnja pjevačica.

Jelena je u emisiji otkrila i kako se osjeća kada izađe na pozornicu, pričala je o danima kada je plesala balet, a svojim gostima je otkrila i dio turističke ponude grada Splita.

Mateo Kovačić šokirao obožavatelje na Instagramu: Obrisao većinu fotografija, pa i one sa suprugom Izabel