Jelena Rozga objavila je provokativnu fotografiju na Instagramu, a ovih je dana i iskreno rekla što misli o braku.

Galerija


Da se Jelena Rozga na društvenim mrežama voli pohvaliti modnim kombinacijama koje bira za nastupe, to je već poznato, pa je tako i ovaj put oduševila vjerne obožavatelje najnovijom fotografijom na kojoj pozira u kratkoj haljini koja je savršeno naglasila njezinu pozadinu, pa se komentari na račun njezina izgleda samo nižu. 

Vezani članci Vesna Pisarović Najljepše želje: Pogledajte što su vam od srca poručile omiljene domaće zvijezde povodom blagdana! Jelena Rozga Jelena jedva čeka spustit se na rivu i do omiljenog joj kafića: "Fali mi moj dom, moj Split i moji"

''Predivna si'', ''Anđeo se spustio na zemlju'', ''Ko vino'', ''Može recept protiv starenja'', ''Izgledaš bolje no ikad'', samo su neki od komplimenata. 

Jelena je ovih dana rekla i što misli o braku. Nakon prekida s glazbenikom Stjepanom Hauserom, do kojeg je došlo prije dvije godine, javnost nije saznala ljubi li koga zgodna Splićanka, kao ni je li zaljubljena.

Mediji su je povezivali s nekoliko muškaraca, ali ona ništa nije htjela potvrditi ni komentirati. No ovih je dana odlučila progovoriti o braku i njegovoj važnosti za srpski Informer, što je prenio Hello!

"Brak je stvar izbora. Po mom mišljenju, mnogo je važnije imati razumijevanje za svog partnera, biti iskren, biti prisutan. Brak je samo papir. Meni to ne znači mnogo, ali, naravno, poštujem. Svima nama je potreban, čini mi se samo jedan savjet. Da budemo ljudi, ali u onom pravom smislu te riječi pomalo zaboravljenom danas", izjavila je Jelena.

allery_id570779>