Opa!

Rozga iznenadila objavom svoje golišave fotke, na neočekivani prizor reagirale su i druge poznate Hrvatice

Jelena Rozga Jelena Rozga PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga (Foto: John Pavlish) Jelena Rozga (Foto: Instagram) +0 Jelena Rozga (Foto: John Pavlish) Galerija

Jelena Rozga zavodljivo je pozirala u moru u donjem dijelu badića i kratkom topiću, a prizor je oduševio njezine pratitelje na Instagramu.

Pjevačica Jelena Rozga (44) inače nema običaj objavljivati svoje golišave fotografije no sada je napravila iznimku.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga ''uvijek je lijepo...'' Jelena Rozga otkrila tajnu odnosa s Ivanom Huljićem: ''Uživala sam u cijelom procesu, jedva čekam čuti reakcije''

Na Instagramu se javila iz mora te je pozirala samo u donjem dijelu badića i majici koja otkriva trbuh.

"Sretna nedjelja", napisala je uz fotku,a uslijedila je lavina reakcija njezinih fanova, ali i drugih poznatih Hrvatica.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

"Opa bato", komentirala je Nina Badrić; "Ljepoto", poručila joj je Anita Dujić, "Naj", dodala je Nika Turković.

"Ma predivna si", "Mačka najljepša", "Isuse micek", "Djevojčice", još su neki od brojnih komplimenata koje je dobila ispod fotke, a pratitelji su je obasuli i lajkovima.

Inače, dugo se šuškalo da Rozga ljubi našeg poznatog chefa Ivana Pažanina, no ona je u jednom nedavnom intervjuu otkrila da je sama.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Chastain i Gian Luca Passi de Preposulo (Foto:Getty Images) Jessica Chastain i Gian Luca Passi de Preposulo (Foto:Getty Images) Jessica Chastain i Gian Luca Passi de Preposulo (Foto:Getty Images) Jessica Chastain i Gian Luca Passi de Preposulo (Foto: Profimedia) +2 Jessica Chastain i Gian Luca (Foto: AFP) Celebrity Svi bruje o očitoj kemiji između udane glumice i oženjenog glumca, dok su daleko od svojih supružnika među njima frcaju iskre!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene