Pjevačica Jelena Rozga redovito izazove divljenje na Instagramu, a ništa drugačije nije bilo ni ovoga puta kada je objavila fotku na kojoj pozira u elegantnoj haljini.

Galerija


Jedna od naših najpoznatijih pjevačica, Jelena Rozga, na Instagramu redovito dijeli fotke u elegantnim izdanjima, a posljednja od njih izazvala je osmijeh na lice njezinih brojnih fanova.

Vezani članci Jelena Rozga Jelena Rozga na svoj veliki dan zablistala u kombinaciji kojom je naglasila vitku liniju pa svima poručila: "Srce mi je puno" Jelena Rozga Rozga podigla haljinu i zagolicala maštu obožavatelja, no vješto je pokazala točno onoliko koliko je htjela!

Rozga je pozirala u haljini uskoga struka s valovima i velikim remenom, a mnodi su joj poručili da je prekrasna te da izgleda poput djevojčice.

Omiljena Splićanka inače plijeni pažnju nevjerojatno mladolikim izgledom u 44. godini, a obožavatelji joj često pišu kako bi voljeli izgledati poput nje.

Inače, Rozga još uvijek mudro šuti o glasinama da je u vezi s poznatim domaćim chefom Ivanom Pažaninom.

Preminula četverogodišnja kći poznatog glazbenika, tužnu vijest objavila njezina majka: "Moja nevjerojatna princeza"

Ekskluzivna ispovijest Simone Mijoković, od života u grijehu do obiteljske idile u vjeri i molitvi: ''Služila sam đavlu, živjela na dnu grijeha''