Jelena Rozga mnoge je iznenadila fotografijom koju je objavila na društvenim mrežama.

Galerija


Jelena Rozga već neko vrijeme nema dečka. Barem se tako čini i barem ona ništa ne govori o ljubavi, no kada se Jele pojavi s dječjim kolicima – e onda uistinu zbuni sve oko sebe.

Vezani članci Bivši nogometaš Nikola Pokrivač (Foto: IN Magazin) Domaće zvijezde u 2018. su se voljele, ali i razdvajale: Ovo su bili najveći prekidi i razvodi Jelena Rozga (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Jelena Rozga ljubi novog frajera? "Sve nježne riječi svijeta sačuvala sam za te..."

Naime, pjevačica se s kolicima slikala na zagrebačkom Adventu, no iako svi znaju da se još nije ostvarila kao majka, fotografija je naišla na brojne ugodne komentare.

''Bila bi krasna majka'', ''Jako želimo da ti se ostvari ta želja'', ''Baš ti pristaju'', ''Ti bi bila najbolja mama'', ''Nadam se da ćeš napokon pronaći svoju sreću'', samo su neki od komentara koji su pretrpali njezin profil nakon objave fotografije.

Jelena nakon prekida sa Stjepanom Hauserom nije govorila o ljubavi i pretpostavlja se da je solo igračica, dok se Stjepan svako malo slika sa zgodnim ženama i daje publici priliku da nagađa.

Željko je napokon progovorio o izvanbračnoj kćeri: ''Dokazano je da sam otac, ali nismo u kontaktu''

Janko pokazao prezgodnog sina, pa mnoge zbunio: ''A di je sin, vidi se samo brat?''

Franka Batelić u zagrljaju s bivšom ministricom, a evo koga je još grlila