Bome je uživala!

Rozga raspametila fanove fotografijom u seksi bikiniju: ''Jao, ovo nije humano''

Jelena Rozga (Foto:Instagram) Jelena Rozga (Foto:Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga (Foto:Instagram) Jelena Rozga (FOTO: Instagram) Jelena Rozga (FOTO: Instagram) Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (FOTO: PR) Jelena Rozga (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Rozga (Foto: Instagram) +0 Jelena Rozga (FOTO: Instagram) Galerija

Jelena Rozga pokazala je kako žali što je ljeto gotovo.

Jelena Rozga svoj je godišnji odmor provela u Grčkoj na otoku Mikonos, a na put se odlučila nakon napornog i radnog ljeta. 

Pogledaj i ovo Jelena Rozga dirljiv trenutak Emotivna Rozga rasplakala se na pozornici: "Ima svakakvih suza, onih sretnih i onih malo manje sretnih, a ovo su..."

Zadnje dane svojeg odmora Jelena je iskoristila da napravi još koju fotku za uspomenu, a ona koju je među posljednjima objavila na svojem Instagramu zagolicala je maštu brojnim frajerima.

Naime, pjevačica je objavila sliku s leđa, točnije svima pokazala kako izgleda njezina pozadina i prikupila brojne komplimente na račun svojeg izgleda. Uz fotografiju je napisala kako želi da ljeto traje vječno.

''Jaoooo, ovo nije humano'', ''I nebo plače od sreće kad te vidi'', ''Wow, kako dobar pogled'', samo su neki od komentara koji krase fotografiju koja je u pola dana prikupila gotovo deset tisuća lajkova.

Jelena često golica maštu svojim izgledom, no njezinu guzu u ovakvom izdanju baš i ne viđamo često. Čak smo na na trenutak pomislili da se radi o profilu Maje Šuput.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene