Jelena Rozga odradila je koncert u Melbourneu. Svojim savršenim tijelom privukla je pozornost. Ne treba zanemariti ni glasovne mogućnosti.

Galerija


Jelena Rozga provodi posljednjih dana vrijeme u Australiji. Ako je suditi po njezinu Instagram profilu, pjevačica je tamo spojila ugodno s korisnim. Otišla je odraditi svoju autralsku turneju, no nije zapostavila ni strast za putovanjima, pa je posjetila neke od zanimljivih lokacija i znamenitosti tog kontinenta.

Vezani članci Jelena Rozga Jelena Rozga u vezi s jednim od omiljenih domaćih chefova? Prijatelji kažu da su već neko vrijeme sretni i zaljubljeni! Ante Burazin i Jelena Rozga Jelena Rozga pozirala u zagrljaju zgodnog trenera i pohvalila se impresivnim rezultatima treninga

No nama nisu zapeli za oko plaže i slatki klokani, već "duljina" Jelenine haljinice na koncertu koju je imala u Melbourneu. Pred brojnom publikom pokazala je Rozga još jednom svoje sjajne glasovne mogućnosti, ali i zgodne noge. Poznato je da je pjevačica vlasnica jednog od najboljih tijela na estradi, a uskom crvenom haljinicom to je ponovno dokazala. Vitke noge, čvrste obline - svaka čast!