Jelena Rozga nastupila je na "Picokijadi" i oduševila nekoliko tisuća ljudi, a pritom je blistala u jednostavnoj i upečatljivoj kombinaciji.

Galerija


Jelena Rozga (43) razveselila je svojim nastupom nekoliko tisuća posjetitelja "Picokijade" u Đurđevcu. 

Vezani članci Jelena Rozga Jelena Rozga na svoj veliki dan zablistala u kombinaciji kojom je naglasila vitku liniju pa svima poručila: "Srce mi je puno" Jelena Rozga Rozga podigla haljinu i zagolicala maštu obožavatelja, no vješto je pokazala točno onoliko koliko je htjela!

Splitska ljepotica bila je glavna zvijezda završnice ove tradicionalne kulturno-turističke manifestacije. Rozga je zablistala u jednostavnoj, ali upečatljivoj kombinaciji na pozornici. 

Pjevačica je bila obučena u traperice i bijelu majicu bez rukava koja je otkrivala dio njezinog ravnog trbuha, a uz to je iskombinirala zlatne sandale na petu. Jelena je na koncertu imala raspuštenu kosu, a na pozornici se rasplesala i nije skidala osmijeh s lica te je oduševila brojne posjetitelje. 

Inače, Rozga je prošlog tjedna nastupila u jednom beogradskom restoranu. Pjevačica se pojavila u uskoj tamnoplavoj haljini zanimljiva kroja s bijelim tilom na rubovima.

Bila je zakopčana do grla, ali u prvom planu su bile njezine vitke noge. Svojom pojavom je kao i uvijek očarala sve, a sudeći po fotografijama, publika je ovacijama ispratila svaki njezin hit.

Slavonka koja zbog raskošnih oblina izaziva čuđenje pokazala najvatrenije navijačko izdanje: "Rekli ste bez grudnjaka, pa evo!"

Ovoj ženi su 63 godine, u bikiniju izgleda savršeno, no mnoge je jedan detalj na ovoj fotki dobro nasmijao!