Atraktivna Jelena Rozga zaista ima sjajno tijelo. Otkrila je sada i što radi da bi to postigla.

Galerija


Jelena Rozga, po mnogima jedna od najzgodnijih pjevačica, prvi put nam je otkrila tko stoji iza njezine savršene linije. Riječ je o mladom treneru Anti Burazinu s kojim je Jelena počela aktivno vježbati te s kojim joj je vježbanje postalo sastavni dio života. Zahvaljujući Antinom pristupu, znanju, pozitivnoj energiji te načinu na koji približi vježbanje, osoba mora zavoljeti vježbanje te će u većini slučajeva postati ovisna o tom osjećaju.

Jelena Rozga (Foto: Toni Mijač)
Jelena Rozga (Foto: Toni Mijač) - 2

Vezani članci Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga iznenadila obožavatelje i pokazala bujni dekolte: "Pada Internet!" Jelena Rozga (Foto: Instagram) Rozga iznenadila objavom posebno seksi fotografije, mini haljina savršeno je naglasila njezine obline

Tako i Jelena na treninge dolazi nasmijana, a i s treninga nasmijana odlazi jer zna da je učinila nešto dobro za sebe i svoje zdravlje. Jelena svoj trening počinje laganim zagrijavanjem na traci ili biciklu, nakon čega sijedi razgibavanje te glavni dio treninga koji ovisi o tome koju mišićnu skupinu radi. Ante Jeleni u treningu voli kombinirati dosta toga: bučice, girje, šipku, ne bi li trening učinio raznovrsnijim, korisnijim, a i zabavnijim. Jelena trening završava vježbama za trbuh te istezanjem.

Jelena Rozga (Foto: Toni Mijač)
Jelena Rozga (Foto: Toni Mijač) - 6