Oglasila se i pjevačica

Je li Rozga dobila nasljednicu? Pitali smo je što misli o Katarininu nastupu, evo što nam je rekla!

Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) +0 Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Katarina Baban od žirija je za svoj nastup dobila same pohvale, a o njezinoj preobrazbi oglasila se i sama pjevačica Jelena Rozga.

Ana Vilenica možda je odnijela pobjedu u četvrtoj epizodi pete sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato", međutim na društvenim mrežama nakon emisije poprilično se raspravljalo i o Katarini Baban koja je show otvorila, i to preobrazbom u Jelenu Rozgu. Osim što je Rozga Katarinu pohvalila i u samoj emisiji, pjevačica je na društvenim mrežama potvrdila da ne mora brinuti jer ima nasljednicu, a isto je rekla i nama nakon što je odgledala njezin nastup.

Pogledaj i ovo Maja Šuput ništa ne prepušta slučaju Maja Šuput napokon otkrila kako na baš svakoj fotografiji izgleda svjetski: ''Ja imam posebne uvjete...''

''Katarina me potpuno oduševila nastupom, bila je zabavna, opuštena i pjevački odlična. Mislim da me odlično 'skinula', čak je i treptala kao ja. Sad sam mirna jer imam nasljednicu", zaključila je pjevačica.

Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Katarina je i od žirija dobila same pohvale.

''Stvarno si rasturila. I taj vibrato, i taj stav, to je bilo sve'', poručio joj je Saša, a pohvalama se pridružio i Kedžo.

Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

"Sviđa mi se što si bila suzdržanija koliko treba i onda otpustila kočnicu. Svaka čast. Bez obzira na to što si glumica, predivno pjevaš'', zaključio je Kedžo.

Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu,Twitteru i YouTubeu.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene