dugo je šutjela

Jelena Rozga odgovorila na glasine o vezi s našim poznatim chefom i konačno otkrila svoj ljubavni status

Jelena Rozga Jelena Rozga PR 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: John Pavlish) +0 Jelena Rozga (Foto: John Pavlish) Galerija

Jelenu Rozgu već se neko vrijeme u medijima povezuje s chefom Ivanom Pažaninom, a ona je u novom intervjuu otkrila svoj ljubavni status.

Ljubavni status pjevačice Jelene Rozge (44) već godinama intrigira domaću javnosti, a ona o svemu mudro šuti.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga Priča ide dalje Rozga i naš poznati chef poslije kave nastavili su ugodno druženje u Zagrebu, nisu se obazirali na poglede znatiželjnika

U zadnje vrijeme u medijima je povezuju s našim poznatim chefom Ivanom Pažaninom, nakon što je Story.hr od izvora bliskih pjevačici doznao da su već neko vrijeme sretni i zaljubljeni, no nijedno od njih te glasine nije potvrdilo nit negiralo, sve do sad.


"Solo sam", kratko je prokomentirala Jelena Rozga, prenosi Blic.rs. Prije toga je o svojem privatnom životu progovorila i u velikom intervjuu za bosansku Azru u kojem je otkrila i što za nju znači ljubav.

"Odanost. Povjerenje. Vjera", rekla je pjevačica te je naglasila da je, iako nije u vezi, sretna i ispunjena sama sa sobom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Jelenina zadnja poznata veza bila je s violončelistom Stjepanom Hauserom s kojim je prekinula nakon 2017., nakon  što su skupa bili dvije godine, a od onda je svoju privatnost skrivala koliko god je mogla.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Lima (Foto: Profimedia) Adriana Lima (Foto: Getty Images) Adriana Lima (Foto: Profimedia) Adriana Lima (Foto: Instagram) +4 Adriana Lima (Foto: AFP) Celebrity Bivša srpska snaha pokazala novog dečka, svi se pitaju tko je misteriozni muškarac koji je osvojio jednu od najljepših žena svijeta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene