Opa!

Rozga objavila seksi fotku u provokativnoj crnoj haljinici, vitke noge pjevačice u prvom su planu!

Jelena Rozga Jelena Rozga Instagram 1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga Nina Badrić i Jelena Rozga Petar Grašo i Jelena Rozga Jelena Rozga, Matija Cvek i Ivan Huljić Jelena Rozga i Petar Grašo +28 Jelena Rozga i Nina Badrić Galerija

Jelena Rozga oduševila je svoje fanove novom fotografijom u ultrakratkoj crnoj haljinici i tako pokazala svoje vitke noge i zavodljivu figuru.

Pjevačica Jelena Rozga u svojoj priči na Instagramu podijelila je atraktivnu fotografiju u vrlo kratkoj crnoj haljinici i tako ugodno iznenadila svoje pratitelje.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga ''uvijek je lijepo...'' Jelena Rozga otkrila tajnu odnosa s Ivanom Huljićem: ''Uživala sam u cijelom procesu, jedva čekam čuti reakcije''

Pozirala je na krevetu i tako naglasila svoje vitke noge i zanosnu figuru, a uz haljinu je kombinirala i crne platforme.

Nedavno je uživala na odmoru u Grčkoj, odakle je objavljivala fotke u kojima je pokazala kako provodi svoje dane. 

Jelenin ljubavni život također privlači veliku pozornost, a nedavno su je povezivali s kuharom Ivanom Pažaninom, u čijem je društvu vidno uživala.

Često se šuškalo da između njih ima nešto više od prijateljstva, ali oni su to demantirali. Da su sretno zaljubljeni, pisalo se prošle godine nakon ljeta.

Rozga je prokomentirala i svoj ljubavni status.

"Ponekad bih nešto i trpjela, ali sada više ne, ne da mi se. Jednostavno, ako se ne razumijemo, onda bolje ne. Želim da mi život bude lijep, ispunjen pjesmom. Radim posao koji volim najviše na svijetu, glazba je nešto najdivnije, popeti se na binu i pjevati dva sata pjesme koje ljudi znaju apsolutno od početka pa do kraja, to je ljepota. Ja imam lijep život, ne mogu reći da je meni loše, imam i dobrih i loših dana, kao i svi, ali meni je zaista lijepo", priznala je pjevačica u emisiji Grand news.

U velikom intervjuu za bosansku Azru jednom je prilikom otkrila i što za nju znači ljubav. "Odanost. Povjerenje. Vjera", zaključila je tada.

Ljubavni život pjevačice već godinama intrigira javnost, a njezina posljednja poznata veza bila je s violončelistom Stjepanom Hauserom, s kojim je prekinula 2017., nakon dvije godine veze.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović Danijela Martinović sa sestrom i mamom +22 Danijela Martinović Celebrity Danijela Martinović javila se prvi put nakon rođenja kćeri Petra Graše i Hane Huljić, objavila je jednu lijepu vijest

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Ivanović Marin Ivanović Stoka - 3 Marin Ivanović Stoka - 1 Marin Ivanović Stoka - 2 +10 Marin Ivanovic Stoka (Foto: Promo) Celebrity Stoka objavio fotku sa suprugom koju ne viđamo često, evo kako izgleda ljepotica zbog koje je ostavio buran život

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene