Otvoreno pred kamerama

Jelena: 'Ne udajem se, tuga i žalost, nije me zaprosio!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Jelena Rozga pred kamerama DNEVNIK.hr-a otkrila je brojne nove pikanterije iz privatnog života te poslala poruku svom dečku!

U ponedjeljak navečer u centru Zagreba okupile su se brojne domaće zvijezde poput Nine Badrić, Franke Batelić  Jelene Rozge koja je pred kamerama Dnevnik.hr-a otkrila i neke zanimljive novosti.

>> Karamarkova cura zablistala u upadljivoj kombinaciji!

'Anamarija je pripremila prekrasnu haljinu za Rujanfest. Ja od sedmog mjeseca surađujem s Anom i moram priznati da sam oduševljena. Ana je prava Splićanka, ja je razumijem jer sam i ja nekad tako lijena, ali kad se prihvatimo posla onda to napravimo savršeno', otkrila je Jelena Rozga koja se na otvorenju u Zagrebu pojavila u prekrasnoj bijeloj haljini.

Otkrila je i kako radi na trećem albumu te novom singlu s Tončijem i Vjekoslavom Huljić. Iako je album 'Nirvana' trebao izaći krajem godine, Jelena očekuje da će izaći početkom 2014. godine, ali dodaje kako nije razočarana zbog toga.

Pogledaj i ovo Vjekoslava Huljić sve zbog bliske osobe Emotivna Vjekoslava Huljić podijelila lijepu uspomenu s Tončijem: "Od toga je prošlo 27 godina"

Rozga se pred kamerama dotakla i teme zaruka. 'Ne udajem se, nema ništa, tuga i žalost!', rekla je Jelena kroz smijeh te dodala: 'Nije kleknuo, nije me zaprosio, ali što ću. Čekam, ali ne čekam dovijeka!'

Podsjetimo, Jelena Rozga već je dugo u vezi s misterioznim mladićem, ali još nije otkrila o kome se radi niti su je snimatelji uspjeli uhvatiti u društvu istog. Prije nekoliko mjeseci za inMagazin Jelena je izjavila: 'Ljubav se živi svaki dan. Netko je živi na ulici, a netko je voli živjeti u vlastitoj intimi. Ja pripadam onoj drugoj skupini.'
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene