Jelena Rozga u srijedu je nastupila u Beogradu, a na koncertu je imala tamnoplavu haljinu zanimljiva kroja koja je u prvi plan stavila njezine duge noge.

Galerija


Jedna od naših najpopularnijih pjevačica Jelena Rozga vratila se svojim obavezama, a u srijedu navečer je nastupila u jednom beogradskom restoranu. Sjajno raspoložena Rozga na nastupu se pojavila u uskoj tamnoplavoj haljini zanimljiva kroja s bijelim tilom na rubovima.

Vezani članci Ante Burazin i Jelena Rozga Jelena Rozga pozirala u zagrljaju zgodnog trenera i pohvalila se impresivnim rezultatima treninga Jelena Rozga - 1 Rozga sve osvojila zamamnom kombinacijom, jedan detalj na fotografiji iskočio je u prvi plan

Pjevačica je bila zakopčana do grla, ali u prvom planu su bile njezine vitke noge. Svojom pojavom je kao i uvijek očarala sve, a sudeći po fotografijama, publika je ovacijama ispratila svaki njezin hit.

Omiljena Splićanka napravila je i jednostavnu, ali elegantnu frizuru te je, kao i uvijek, privlačila poglede svojim nevjerojatno mladolikim izgledom u 44. godini.

Inače, Rozga još uvijek mudro šuti o glasinama da je u vezi s poznatim domaćim chefom Ivanom Pažaninom.

Na rubu plača i umorna lica izjurila iz trgovine, čini se da nakon gnjusnih optužbi njezinim problemima nema kraja

Više mu nije žao što je izvisio s Eura: Utješila ga atraktivna djevojka s kojom dane provodi na luksuznoj jahti