Pjevačica Jelena Rozga na Instagramu se pohvalila fotkom u grudnjaku.

Galerija


Poznata domaća pjevačica Jelena Rozga poznata je po besprijekornom stilu odijevanja, vitkoj liniji i eleganciji kojom uvijek zrači, no sada se obožavateljima predstavila u izdanju u kakvom ju nemamo čestu priliku vidjeti. 

Vezani članci Borna Ćorić i Jelena Rozga (Foto: Instagram) Ozlijeđeni Borna Ćorić oporavlja se u društvu "najljepše i najbolje" domaće pjevačice u Splitu Jelena Rozga (Foto: Instagram) Rozga se na binu popela u toliko kratkoj haljini da je stalno morala paziti da ne pokaže previše

Naime, Jelena je na Instagramu objavila fotku u crnom grudnjaku, a s obzirom na to da se ne voli skidati niti objavljivati golišave fotke, ta je objava na društvenim mrežama odjeknula kao bomba. Uz crni grudnjak kombinirala je crvenu kožnu suknju i kožnu jaknu.

Treba napomenuti da ta fotka nije nastala nedavno, već se radi o jednoj iz niza fotografija snimljenih 2016. za njezin posljednji album "Moderna žena". 

"Pobjeda života", "Zgodna Jelena", "Ljepše od ovoga nema", "Ekstra", oduševljeni su bili njezini pratitelji, no bilo je i onih kojima se fotografija nije svidjela. Kako nisu navikli Jelenu gledati u ovoliko provokativnim izdanjima, nekim njezinim fanovima zasmetala je ta nesvakidašnje seksi fotka.

"Obožavam tvoj glas. U svijetu nema bolje pjevačice od tebe, ali smatram da ti ovakve slike nisu potrebne. Lijepa si i zgodna i kad si pristojno odjevena", stajalo je u jednom od komentara.

Inače, kad je izašao, album "Moderna žena" tjednima je bio najprodavaniji album u Hrvatskoj, a Jelena Rozga tada je još bila u vezi sa Stjepanom Hauserom, koji ju je podupirao i na promociji albuma u Zagrebu.

Zli jezici i poslovni neuspjesi natjerali su je da se povuče iz javnosti, a danas šokira izgledom