Boobies, boobies

Rozga konačno otkrila tajnu bujnog dekoltea

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Poznata pjevačica gostovala je kod Dalibora Petka, a otkrila mu je zanimljive informacije o sebi...

'Malo sam umorna, ali tako je uvijek u dvanaestom mjesecu. Sredinom siječnja otići ću u Atenu malo na odmor', ispričala je Jelena Rozga na promociji nove pjesme 'Tsunami'.

Pogledaj i ovo Vera Svoboda i Jacques Houdek Vijest je mnoge pogodila Naši poznati opraštaju se od Vere Svobode: ''Ovakvu ću vas pamtiti, pozdravite mi Kiću...''

Rozga je bila gošća u 'Glazbenom showu Dalibora Petka', otkrivši da će za Novu godinu najprije poljubiti gitaristu Peru, jer će biti na pozornici.

Jelena Rozga 'izazvala' tsunami: Oborila osobni rekord na Youtubeu

Pjesmu 'Tsunami' publika je već dobro prihvatila, a potvrdio je to i autor Dušan Bačić koji se javio u emisiju. 'Mislim da sam Duleta izludila u studiju', smijala se Jelena, dok je autor hvalio pjevačicu da je pjesmu odlično otpjevala.

'Spot je jako dobar, mojoj se supruzi jako sviđa', rekao je Bačić. Maneken iz spota Robert Batarillo prisjetio se snimanja. Rekao je da nema modrica te da je pri gađanju pikado strelicama, Jelena bila jako precizna.

Rozga je odgovarala i na pitanja slušatelja. 'Tajna dekoltea? Moje su i prave su, ali imam stvarno dobar grudnjak', rekla je Jelena i nastavila odgovarati: 'Voljela bih dijete, ali doći će. Samo polako'. Pjevačicu je iznenadio i puhački orkestar Rozga iz istoimenog mjesta u okolici Zagreba. Poklonili su joj CD 'Božić u Rozgi' te je pozvali da im se pridruži na njihovom tradicionalnom festivalu.

Pjevačica je na neviđeno morala osmisliti pitanja za gošću iznenađenja. Kad se u eter javila Minea, Rozga se okušala u ulozi novinarke. 'Na koju si pjesmu izgubila nevinost?', pitala je Jelena, a Minea kroz smijeh odgovorila: 'Nije bila pjesma, bila je tišina'. Obje pjevačice složile su se da je najzgodniji kolega na estradi Petar Grašo.

'Kruna moje dosadašnje karijere bio je koncert u Spaladium Areni, da mogu birati opet bih bila pjevačica, a 'Bižuterija' mi je potpuno promijenila život', odgovorila je Rozga u brzom kvizu te nastavila: 'Ne znam kopiraju li me mlađe kolegice, ali ne godi mi kad me zovu kraljicom estrade', priznala je Jelena otkrivši da se udebljala u posljednjih nekoliko tjedana.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene